Ηλιόπουλος για Μελισσανίδη: «Ήταν σφιχτός, αλλά νοικοκύρης»

Το σχόλιο του νέου ιδιοκτήτη της ΑΕΚ για τον προηγούμενο.

Αναφορά και στον Δημήτρη Μελισσανίδη έκανε ο νέος ιδιοκτήτης της ΑΕΚ, Μάριος Ηλιόπουλος, στη συνέντευξη Τύπου μετά τη μεταβίβαση της ΠΑΕ στο όνομά του. Στο σχόλιό του στάθηκε στο ότι ο προηγούμενος ισχυρός άντρας του συλλόγου, «ήταν σφιχτός, αλλά νοικοκύρης».

Μεταξύ άλλων τόνισε πως:

«Ο Μελισσανίδης ξεκίνησε λέγοντας ότι θα είναι προστάτης της ΑΕΚ. Θα έλεγα στον κόσμο “βάλτε ζώνη ασφαλείας, ψύχραιμα, και θα γίνει αυτό που πρέπει”. Ένας άνθρωπος που ονειρεύεται που βάζει στόχους, πάντα έχει σκέψεις στο πίσω μέρος. Δεν κρύβω επειδή γενικά τολμώ στο πίσω μέρος του μυαλού μου ως παιδικό όνειρο, υπήρχε η κρυφή επιθυμία να μπορέσω να πάρω τα ηνία της ομάδας. Αυτά είναι πράγματα που μπορούν να συμβούν μια φορά στη ζωή σου μπορεί και ποτέ. Με την εμπιστοσύνη του Δημήτρη Μελισσανίδη σαν άνθρωπος που τα καταφέρνω ήρθε μια ευκαιρία μοναδική που την άρπαξα».

Για τις εντυπώσεις του από τον τρόπο λειτουργίας της ΠΑΕ και για το μοντέλο διοίκησης που θα ασκήσει: «Ο προηγούμενος ιδιοκτήτης ήταν σφιχτός, αλλά νοικοκύρης. Οι άνθρωποι είναι σφιχτοί γιατί έχουν περάσει δύσκολα κι έχουν καταφέρει όσα πέτυχαν όχι πετώντας χρήματα, αλλά κάνοντας αξιόλογες κινήσεις. Σήμερα η ΑΕΚ είναι μια καλοκουρδισμένη ΠΑΕ. Δεν βλέπω καμία έκπληξη. Συνήθως οι πρεισσότερες ΠΑΕ είναι καταχρεωμένες. Δεν ήρθαμε εδώ για να ανακαλύψουμε την Αμερική, ούτε να ξεκουρδίσουμε καλοκουρδισμένα ρολόγια. Όποια στελέχη θα μου είναι χρήσιμα, που σίγουρα θα είναι αρκετά στελέχη, θα παραμείνουν στις θέσεις τους για να μπορέσουμε να βάλουμε αλλού στόχους. Στόχοι μας είναι οι τίτλοι, όχι το να τα αλλάξουμε όλα. Να κάνουμε πιο καλό και πιο ουσιαστικό το καλοκουρδισμένο ρολόι. Ο χρόνος είναι ο μεγαλύτερος αντίπαλος στην ζωή μας. Αυτό το καλοκουρδισμένο ρολόι να μας θυμίζει ότι ο χρόνος είναι ο αντίπαλός μας και να αξιοποιηθεί με τον καλύτερο τρόπο για την ένδοξη και μεγάλη ΑΕΚ».


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.