Παναθηναϊκός: Με απουσίες η αναχώρηση για την Αυστρία

Ο Ντιέγκο Αλόνσο ανακοίνωσε την αποστολή του Παναθηναϊκού, η οποία θα ταξιδέψει στην Αυστρία για το βασικό στάδιο της προετοιμασίας.

Πάρτε μέρος στο European Football Fantasy 2024 του Novasports

Από αυτή θα απουσιάσουν οι διεθνείς παίκτες του «τριφυλλιού», καθώς επίσης και ο Γουίλιαν Αράο. Ο Βραζιλιάνος παίκτης πήρε έξτρα ημέρες άδειας. Οι διεθνείς παίκτες θα ενσωματωθούν στην αποστολή των «πράσινων» επί αυστριακού εδάφους. Οι διεθνείς που απουσιάζουν είναι οι Σπόραρ, Τσέριν Βέρμπιτς, Μλαντένοβιτς, Μαξίμοβιτς, Κλεϊνχέισλερ, Ιωαννίδης, Μπακασέτας, Κώτσιρας και Λημνιός. Από εκεί και πέρα, ο Μπάλντοκ θα μπει στις προπονήσεις από την 1η Ιουλίου, καθώς η Σέφιλντ Γιουνάιτεντ δεν τον αφήνει να πάρει μέρος στην προετοιμασία του Παναθηναϊκού, μέχρι να μείνει και τυπικά ελεύθερος. Στην αποστολή συμπεριλήφθηκαν και οι νεαροί Νίκας, Ξενόπουλος, Λίλο, Καρακασίδης, Κάτρης, Φικάι, Μπέργκου, Κυριόπουλος, Κρυπαράκος και Νταμπίζας.

Αναλυτικά η αποστολή του «τριφυλλιού»: Λοντίγκιν, Ξενόπουλος, Λίλο, Καρακασίδης, Βαγιαννίδης, Σένκεφελντ, Γεντβάι, Μάγκνουσον, Πάλμερ – Μπράουν, Κάτρης, Φικάι, Ρούμπεν, Ζέκα, Τσόκαϊ, Τζούρισιτς, Μαντσίνι, Αϊτόρ, Βιλένα, Αράο, Νίκας, Τρουιγέ, Μπρέγκου, Κυριόπουλος, Κρυπαράκος, Γερεμέγεφ και Νταμπίζας.


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.