Λίγες ημέρες πριν την επίσημη πρώτη στον Άρη, τρία είναι τα καυτά θέματα που απασχολούν τον Θόδωρο Καρυπίδη και κατ΄ επέκταση του φίλους της ομάδας των "κιτρινόμαυρων"

«Αναπάντητα» εξακολουθούν να είναι τα ερωτήματα της παραμονής βασικών ποδοσφαιριστών του Άρη ενόψει της νέας περιόδου.

Το μεγαλύτερο “αγκάθι” ακούει στον όνομα Λορέν Μορόν.

Από την περίπτωση του πρώτου σκόρερ του πρωταθλήματος, θα εξαρτηθεί σε μεγάλο βαθμό το πως θα κινηθεί η διοίκηση στο μεταγραφικό παζάρι.

Είναι αυτονόητο ότι στο ενδεχόμενο παραχώρησης του ποδοσφαιριστή, το ποσό θα χρησιμοποιηθεί για την κάλυψη των αναγκών σε θέσεις που τα κενά είναι… κραυγαλέα.

Αρχικά θα αναζητηθεί ο βασικός αντικαταστάτης του και εν΄ συνεχεία ένας ακόμη σέντερ φορ ως εναλλακτική λύση.

Ο Φαμπιάνο στον οποίο έγινε μια γενναία πρόταση από την πλευρά της ΠΑΕ Άρης, είναι ακόμη άγνωστο τι θα αποφασίσει καθώς δεν τον καλύπτει και μία από τις προτάσεις που έχει στα χέρια του. Στην περίπτωση του στόπερ πάντως τα πράγματα είναι καλύτερα, καθώς εκτός του Μπράμπετς υπάρχουν οι Ρόουζ και Βέλεθ.

Τέλος κανείς δεν μπορεί να είναι σίγουρος τι θα συμβεί με τον Οντουμπάτζο που προέρχεται από μία καλή σεζόν.

Στον Άρη δεν θα ήταν αρνητικοί να παραχωρηθεί ο ακραίος αμυντικός, ωστόσο ούτε σε αυτή την περίπτωση υπάρχει κάτι ανακοινώσιμο.

Με λίγα λόγια γίνονται ζυμώσεις εντός και (κυρίως) εκτός συνόρων, τόσο για τις τρεις παραπάνω περιπτώσεις, αλλά και για τα νέα πρόσωπα που θα στελεχώσουν το ρόστερ.

Η διοίκηση αποσκοπεί ώστε οι ποδοσφαιριστές που θα έρθουν, να είναι όσο το δυνατό πιο κοντά στα “θέλω” του Μάντζιου προκειμένου η πορεία της ομάδας της νέα αγωνιστική περίοδο να είναι σταθερή και σε υψηλά αγωνιστικά επίπεδα.