ΠΑΟΚ: Μίσιτς και Μαρίν… (photo&video)

Στο «κάδρο» των ανθρώπων του «Δικεφάλου» η υπόθεση «χαφ»...

Με την εικόνα του Σουαλιό Μεϊτέ να… «ξεθωριάζει» ολοένα και περισσότερο για τον ΠΑΟΚ, οι διεργασίες για τη διάδοχη κατάσταση προχωρούν με εντατικούς ρυθμούς.

Η εν γένει συμπεριφορά του 31χρονου Γάλλου μέσου τον τελευταίο καιρό, που ομολογουμένως είχε κυρίαρχο ρόλο και συνεισφορά στην κατάκτηση του πρωταθλήματος, αλλά ειδικότερα η αναλγησία που τον χαρακτηρίζει στις προσπάθειες επικοινωνίας μαζί του από τους ανθρώπους της ομάδας, αρχικά τους ώθησαν να δηλώσουν πως αποσύρεται το ενδιαφέρον για τη συνέχιση της συνεργασίας κι ακολούθως να το κάνουν πράξη και ουσιαστικά προχωρόντας τις εναλλακτικές που είχαν ξεχωρίσει.

Ο λόγος για τον Γιόζιπ Μίσιτς και τον Ράζβαν Μαρίν. Το ποσό που προοριζόταν για να δοθεί στην Μπενφίκα για την αγορά του ποδοσφαιριστή (σ.σ. περίπου δύο εκατομμύρια ευρώ) μοιάζει να καλύπτει τις απαιτήσεις των ομάδων που ανήκουν οι δύο ποδοσφαιριστές, ήτοι Ντινάμο Ζάγκρεμπ και Κάλιαρι αντίστοιχα.

Από την άλλη, οι απαιτήσεις των ποδοσφαιριστών, δεν ξεπερνούν το ποσό του 1,3 εκατομμυρίων ευρώ που ήταν να δοθεί στον Μεϊτέ. Αμφότερες οι περιπτώσεις χαρακτηρίζονται ως «προχωρημένες», μ’ αυτήν του Κροάτη διεθνή μέσου και πρώην ποδοσφαιριστή του «Δικεφάλου» να μοιάζει πιο… βατή καθώς ο Μαρίν συνεχίζει στο Euro με την Εθνική Ρουμανίας στη φάση των νοκ άουτ κι οι όποιες συζητήσεις, όπως είναι λογικό, καθυστερούν.

Οι Ιταλοί για ΠΑΟΚ και Μαρίν

Το «ζωηρό» ενδιαφέρον του «Δικεφάλου» επιβεβαιώνουν και οι Ιταλοί με σημερινό δημοσίευμα του «centotrentuno.com». Όπως αναφέρουν σχετικά: «Ο Ρουμάνος μέσος που ανήκει στην Κάλιαρι, αναμένει τα νεότερα για το μέλλον του. Μία πιθανή επιστροφή στην Σαρδηνία ή ένας αποχαιρετισμός» και συνεχίζουν: «Επιστρέφοντας στην Κάλιαρι μετά από δύο χρόνια δανεισμού στην Έμπολι, ο Μαρίν θα βρει τον ίδιο Νίκολα στη Σαρδηνία, με τον οποίο μοιράστηκε τους τελευταίους μήνες στην Τοσκάνη, πετυχαίνοντας μαζί τη σωτηρία της Έμπολι. Ο πρώην παίκτης του Άγιαξ, ο οποίος έφτασε στην Κάλιαρι το καλοκαίρι του 2020, δεν θα είχε κλείσει τις πόρτες παραμονής, αλλά το θέμα του συμβολαίου φαίνεται να είναι ένα δύσκολο εμπόδιο που πρέπει να ξεπεραστεί. Το συμβόλαιο του είναι στο 1.000.000 ευρώ καθαρά μέχρι τον Ιούνιο του 2025, μισθός που θεωρείται πολύ υψηλός και που οδηγεί τον σύλλογο του προέδρου Τομάζο Τζουλίνι να μην αποκλείει τη μεταγραφή του. 

Το βλέμμα του ΠΑΟΚ έχει πέσει στον Μαρίν, ο οποίος έχει πρωταρχική ανάγκη να ενισχύσει την ομάδα του με έναν μέσο με τα χαρακτηριστικά του Ρουμάνου.Υπάρχει μια λεπτομέρεια που θα έβαζε τον Μαρίν στην δεύτερη θέση των θέλω του ΠΑΟΚ. Η επιθυμία να ολοκληρωθεί η αγορά το συντομότερο δυνατό έρχεται σε σύγκρουση με το Ευρωπαϊκό Πρωτάθλημα της Γερμανίας που στην ουσία θα καθυστερούσε την άφιξη του παίκτη στον ΠΑΟΚ. Για το λόγο αυτό, στην κούρσα με τον Μίσιτς της Ντιναμό Ζάγκρεμπ, ο τελευταίος εμφανίζεται αυτή τη στιγμή ως το φαβορί».


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.