ΠΑΟΚ: Τα νεότερα των Ιταλών για τον Κοτάρσκι (photo&video)

Στο επίκεντρο του ενδιαφέροντος για την Τζένοα βρίσκεται ο διεθνής Κροάτης τερματοφύλακας του «Δικεφάλου»

Με μεγαλύτερο ρεαλισμό – πλέον – φαίνεται ν’ αντιμετωπίζουν τα ιταλικά μέσα την υπόθεση του Ντομινίκ Κοτάρσκι και την προσπάθεια απόκτησής του από την Τζένοα.

Αυτήν τη φορά ήταν η σειρά του buoncalcioatutti.it ν’ αναφερθεί στο έντονο ενδιαφέρον της ιταλικής ομάδας για τον 24χρονο διεθνή πορτιέρε του ΠΑΟΚ παραθέτοντας σημαντικά στοιχεία. Όπως σημειώνουν χαρακτηριστικά: «Υπάρχει μεγάλος ανταγωνισμός κι αυτός είναι και ο λόγος που η τιμή του Κοτάρσκι δε θα πέσει εύκολα. Ειδικά από τη στιγμή που ο ελληνικός σύλλογος, έχοντας προκριθεί στα προκριματικά του Champions League, θα ήθελε να κρατήσει τον τερματοφύλακα μέχρι τα προκριματικά της διοργάνωσης», αναφέρουν στο εισαγωγικό τους κείμενο και συνεχίζουν: «Συνεχίζονται οι διαπραγματεύσεις μεταξύ Τζένοα και ΠΑΟΚ Θεσσαλονίκης για τον Ντομινίκ Κοτάρσκι, ο οποίος έχει γίνει ένας από τους πρώτους στόχους για τη θέση του βασικού τερματοφύλακα. Η Τζένοα στην προσπάθειά της να τον αποκτήσει θα προσπαθήσει να συμπεριλάβει τον Γεμπία, ο οποίος έχει τον ίδιο εκπρόσωπο με τον Κροάτη και τον Ιανουάριο του 2022 κόστισε 6 εκατομμύρια ευρώ όταν κι αποκτήθηκε από τη Στουρμ Γκρατς».

Dominic Kotarski

Ακολούθως επισημαίνεται στο ίδιο άρθρο: «Υπάρχει μεγάλος ανταγωνισμός για τον παίκτη, όπως εξήγησε και ο Διευθύνων Σύμβουλος Μπλάζκεζ πριν από λίγες ημέρες (σ.σ. “είναι υπέροχος τερματοφύλακας, εξετάζουμε πολλές επιλογές. Εάν υπάρχει ένας δυνατός τερματοφύλακας, δεν είμαστε οι μόνοι σε αυτόν τον τερματοφύλακα») και επίσης για αυτόν τον λόγο η τιμή του Κοτάρσκι δε θα πέσει εύκολα. Ο ΠΑΟΚ έχει βάλει ως αφετηρία τα 10 εκατ. ευρώ. Ο ελληνικός σύλλογος, μάλιστα, έχει προκριθεί στα προκριματικά του Champions League και θα ήθελε να κρατήσει τον τερματοφύλακα τουλάχιστον μέχρι και τους προκριματικούς αγώνες. Το κύριο θέμα είναι ότι ο πρώτος προκριματικός γύρος με διπλούς αγώνες θα διεξαχθεί στα τέλη Ιουλίου, κάτι που δε συνάδει με τις ανάγκες των πολλών συλλόγων που θα ήθελαν τον Κοτάρσκι».

Για να καταλήξει: «Για το λόγο αυτό, ο ΠΑΟΚ έχει ήδη ξεκινήσει προετοιμασία εδώ και καιρό και τις επόμενες μέρες θα μετακομίσει στην Ολλανδία, στο Χορστ, για να συνεχίσει την προετοιμασία. Η Τζένοα που εν τω μεταξύ εργάζεται και σε άλλες περιπτώσεις, όπως αυτή του Μάσιμο Κόντα (σ.σ. η Σαλερνιτάνα και όχι μόνον».


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.