Ο Ολυμπιακός θέλει να κρατήσει στο ρόστερ του τον Αγιούμπ Ελ Κααμπί και οι Μαροκινοί αποκαλύπτουν την πρόταση των "ερυθρόλευκων".

Το μέλλον του Αγιούμπ Ελ Κααμπί παραμένει αβέβαιο με τον Ολυμπιακό να κάνει… τα πάντα για να τον κρατήσει στο λιμάνι και τους Μαροκινούς να αποκαλύπτουν την πρόταση των “ερυθρόλευκων” προς τον συμπατριώτη τους.

Η ιστοσελίδα «Le 360° Sport» αναφέρει πως «Ολυμπιακός αντικρούει τα πλάνα της Φενέρμπαχτσε για τον Ελ Κααμπί και δεν πρόκειται να τα παρατήσει εύκολα για τον Μαροκινό στράικερ» ενώ στη συνέχεια στέκεται στην πρόταση των “ερυθρόλευκων” προς τον Μαροκινό επιθετικό:

“Η πρόταση φτάνει τα 2,5 εκατομμύρια ευρώ ετησίως συν τα μπόνους. Οι Πειραιώτες φέρεται να προσφέρουν διετές συμβόλαιο στον πρώτο σκόρερ του φετινού Europa Conference League”.

Το δημοσίευμα καταλήγει: «Μερικά τουρκικά Μέσα διαρρέουν ότι ο Ελ Κααμπί συμφώνησε για 2+1 χρόνια με τη Φενέρ. Οι ετήσιες απολαβές του θα είναι δύο εκατομμύρια ευρώ, θα λάβει και πριμ υπογραφής ενός εκατομμυρίου ευρώ, ενώ αναμένεται την 1η Ιουλίου στην Κωνσταντινούπολη για τις υπογραφές».