Για πρόωρη λύση της συνεργασίας του Κεντζιόρα με τη Ντινάμο Μόσχας και παραμονή του Πολωνού στον ΠΑΟΚ κάνουν λόγο δημοσιεύματα στην Ουκρανία.

Σε συμφωνία με τη Ντινάμο Μόσχας για πρόωρη λύση της συνεργασίας του έφτασε ο Τόμας Κεντζιόρα, ο οποίος ετοιμάζεται να μετακομίσει μόνιμα στην Θεσσαλονίκη και να συνεχίσει να φοράει τη φανέλα του ΠΑΟΚ!

Όπως αναφέρουν οι Ουκρανοί, ο Πολωνός αμυντικός του ΠΑΟΚ έφτασε σε συμφωνία με την Ντινάμο Μόσχας για να λύσουν τη συνεργασία τους ανοίγοντας έτσι το δρόμο για την μεταγραφή του στην ελληνική ομάδα.

Σύμφωνα με τον δημοσιογράφο, Ιγκόρ Μπούρμπας, ο Τόμας Κεντζιόρα θα συνεχίσει ως ελεύθερος στον ΠΑΟΚ και μάλιστα πέρασε από το προπονητικό κέντρο της Ντινάμο για να μαζέψει τα τελευταία του πράγματα.

«Ο Τόμας Κεντζιόρα συμφώνησε να λύσει πρόωρα το συμβόλαιό του. Κατά την διάρκεια της χθεσινής ημέρα ο Κεντζιόρα πήρε τα τελευταία του πράγματα από το προπονητικό κέντρο της ομάδας στο Koncha-Zaspa. Σε έξι μήνες τελείωνε το συμβόλαιό του με την Ντιναμό, αλλά θα λυθεί πρόωρα. Ο Τόμας Κεντζιόρα θα συνεχίσει να αγωνίζεται στον ελληνικό ΠΑΟΚ, όπου πέρασε την τελευταία 1.5 σεζόν» αναφέρει το σχετικό ρεπορτάζ.