Χcatalunya: “Επιλογή ο Γκαρθία για τη Σπόρτινγκ Χιχόν”

Ισπανικό ΜΜΕ αναφέρει ότι ο Μανού Γκαρθία είναι μέσα στις επιλογές της Σπόρτινγκ Χιχόν για την ενίσχυση του έμψυχου δυναμικού της, όμως, η ομάδα δεν έχει λάβει ακόμη την τελική της απόφαση, αν καταθέσει πρόταση στον Άρη

Ως δεδομένο δίνει ισπανικό ΜΜΕ, ο ειδησεογραφικός ιστότοπος xcatalunya.cat, ότι ο Μανού Γκαρθία αποτελεί επιλογή για τη Σπόρτινγκ Χιχόν, για την ενίσχυση του έμψυχου δυναμικού της, όμως, όπως αναφέρει το σχετικό δημοσίευμα, ο σύλλογος δεν έχει λάβει ακόμη την απόφασή του, αν καταθέσει πρόταση στον Άρη για την απόκτηση του παίκτη.

Στο ρεπορτάζ, με τίτλο “Η Σπόρτινγκ θέλει να “ψαρέψει” στο ελληνικό ποδόσφαιρο”, και υπότιτλο “Θα ήθελε να ανακτήσει έναν παίκτη που έχει περάσει ήδη από το Ελ Μολινόν πριν από μερικά χρόνια”, αναφέρονται τα εξής: “Η επιστροφή στο σπίτι είναι πάντα μια θεραπευτική λύση, όταν τα πράγματα εκτός σπιτιού δεν λειτουργούν. Αυτό μπορεί να το επιβεβαιώσει ο Manu García. Ο γεννημένος στο Οβιέδο ποδοσφαιριστής είχε μια πολύ περίπλοκη σεζόν στον Άρη Θεσσαλονίκης, καθώς ένας σοβαρός τραυματισμός στο γόνατο τον κράτησε εκτός αγωνιστικού χώρου για αρκετούς μήνες”.

Και συνεχίζει: “Μετά βίας κατάφερε να συμμετάσχει σε 16 αγώνες στην ελληνική Super League και τώρα, αν και έχει συμβόλαιο μέχρι το 2026 με τον Άρη, θα ήθελε να φύγει, να πάρει μεταγραφή ή να δοθεί δανεικός. Κάποιες πηγές εγγυώνται ότι ο ποδοσφαιριστής από το Οβιέδο θα ήταν πρόθυμος να επιστρέψει στη Σπόρτινγκ ντε Χιχόν.

Μάλιστα, ο ίδιος εξομολογήθηκε την επιθυμία του να επιστρέψει σε συνέντευξή του πριν από λίγους μήνες. “Όταν έφυγα, τους είπα ήδη ότι ελπίζω να ξανασυναντηθούμε και ότι μπορεί να επιστρέψω μια μέρα, γιατί, όποιος με ξέρει, γνωρίζει πόσο μου αρέσει αυτή η φανέλα. Μακάρι να μπορούσα να επιστρέψω την επόμενη χρονιά στην Πρώτη Κατηγορία, εφόσον με θέλουν”.

Η Σπόρτινγκ δεν θα είναι στην Πρώτη Κατηγορία την επόμενη σεζόν, αλλά, ακόμα κι έτσι, η πρόθεση του παίκτη παραμένει η ίδια. Πέρασε ήδη από το El Molinón μεταξύ 2019 και 2021, σκοράροντας 4 γκολ και μοιράζοντας 11 ασίστ σε 74 αναμετρήσεις. Ωστόσο, από εκείνη την περιπέτεια είχε ένα αγκάθι στο πλευρό του: “Είχα το αγκάθι που έπαιξα στο El Molinón με τους ανθρώπους μας για 5 ή 6 μήνες μόνο. Μετά, με την πανδημία, το να παίζεις με άδεια γήπεδα δεν είναι το ίδιο”, ανέφερε ο Γκαρθία σε συνέντευξή του”.

Για να καταλήξει το δημοσίευμα, το οποίο φτάνοντας στο σήμερα αναφέρει “Ο Manu García είναι πραγματική επιλογή για την Σπόρτινγκ”: “Οι ίδιες πηγές διαβεβαιώνουν ότι στα γραφεία στο El Molinón ήδη αξιολογούν πόσο εφικτό είναι να πάρουν την υπογραφή του. Οι προθέσεις του παίκτη είναι αρκετά εμφανείς, αλλά ο σύλλογος δεν έχει λάβει ακόμη την τελική απόφαση.

Ο Manu García είναι αυτή τη στιγμή 26 ετών και πριν τον τραυματισμό του είχε ήδη δείξει ότι είναι διαφορετικός ποδοσφαιριστής, ξεκινώντας από τη θέση του επιθετικού χαφ. Μετά από μερικά χρόνια στην ακαδημία νέων της Σπόρτινγκ, ο παίκτης από το Οβιέδο ολοκλήρωσε την προπονητική του περίοδο στη Μάντσεστερ Σίτι, με την οποία μάλιστα έκανε το ντεμπούτο του στην Πρέμιερ Λιγκ. Στη συνέχεια, οι “Πολίτες” τον δάνεισαν σε Alavés B, NAC Breda και Toulouse. Δεν υπάρχει αμφιβολία ότι η ενσωμάτωση ενός παίκτη με τέτοιο ταλέντο, ο οποίος είναι επίσης εξαιρετικά αφοσιωμένος στον σύλλογο, θα ήταν καλά νέα για το όνειρο της Σπόρτινγκ για άνοδο”.


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.