Ο Ντιέγκο Αλόνσο συνεχίζει τη "λειψή" προετοιμασία, ωστόσο από αύριο θα αρχίσει να έχει επιπλέον παίκτες στη διάθεσή του.

Ο Παναθηναϊκός προετοιμάζεται στην Αυστρία χωρίς αρκετούς από τους βασικούς του ποδοσφαιριστές για διάφορους λόγους. Ένας εξ αυτών ήταν και το EURO στο οποίο οι “πράσινοι” είχαν έξι εκπροσώπους, οι οποίοι από αύριο θα αρχίσουν να ενσωματώνονται στην ομάδα.

Αρχικά τηνμ Τρίτη (9/7) θα μπουν στην ομάδα οι Μλαντένοβιτς, Μαξίμοβιτς και Κλέινχέισλερ οι οποίοι ολοκλήρωσαν τις υποχρεώσεις τους στη φάση των ομίλων. Οι τρεις Σλοβένοι, Σπόραρ, Τσέριν, Βέρμπιτς, οι οποίοι που έπαιξαν μέχρι τη φάση των “16” θα μπουν στην ομάδα στις 15 Ιουλίου, δηλαδή δέκα μόνο μέρες πριν τα πρώτα ευρωπαϊκά παιχνίδια.

Από εκεί και πέρα αναμένεται και η επιστροφή του Ιωαννίδη ο οποίος ταλαιπωρείται από τραυματισμό από το φιλικό της Εθνικής Ελλάδος με τη Γερμανία πριν την έναρξη του EURO. Τέλος, ο Ουρουγουανός τεχνικός περιμένει κι τις προσθήκες που πρόκειται να γίνουν ειδικά για τη θέση του αριστερού μπακ και του αριστερού εξτρέμ, συν άλλες δύο κινήσεις για τα “φτερά” της επίθεσης και τα στόπερ.