Επίσημα στην ΑΕΚ ο Στρακόσα!

Με τη φανέλα της ΑΕΚ θα αγωνίζεται και επίσημα από τη νέα σεζόν ο Θωμάς Στρακόσα ο οποίος υπέγραψε το συμβόλαιό του και φωτογραφήθηκε με τον Μάριο Ηλιόπουλο.

Ο Θωμάς Στρακόσα βρισκόταν από νωρίς το μεσημέρι της Δευτέρας στα γραφεία της ΠΑΕ ΑΕΚ και το βράδυ της ίδιας ημέρας κι αφού ολοκληρώθηκαν όλα τα… γραφειοκρατικά οι “κιτρινόμαυροι” ανακοίνωσαν τη συνεργασία τους με τον διεθνή Αλβανό τερματοφύλακα.

Η ΑΕΚ θα γίνει η δεύτερη ελληνική ομάδα στην οποία θα βρεθεί ο Στρακόσα, καθώς πριν μεταβεί στην Λάτσιο βρισκόταν στις ακαδημίες του Πανιωνίου.

Ο Αλβανός τερματοφύλακας υπέγραψε συμβόλαιο μέχρι το 2029 και μαζί με τον Αλμπέρτο Μπρινιόλι θα διεκδικήσουν τη θέση Νο 1 στην εστία της Ένωσης. Είναι προφανές ότι με αυτή την κίνηση η ΑΕΚ έκλεισε τις μεταγραφές στη θέση του τερματοφύλακα.

Η ανακοίνωση της ΠΑΕ ΑΕΚ:

H ΠΑΕ ΑΕΚ ανακοινώνει την απόκτηση του Θωμά Στρακόσα. Ο διεθνής Αλβανός τερματοφύλακας υπέγραψε συμβόλαιο συνεργασίας με την ομάδα μας μέχρι τον Ιούνιο του 2029.

Ο Θωμάς Στρακόσα γεννήθηκε στις 19 Μαρτίου του 1995. Έχει αγωνιστεί στις Λάτσιο, Σαλερνιτάνα και Μπρέντφορντ.

Ο 29χρονος τερματοφύλακας έκανε τις πρώτες του δηλώσεις ως παίκτης της ΑΕΚ, στο aekfc.gr: «Είμαι πολύ ευτυχισμένος που ολοκληρώθηκε η μεταγραφή μου στην ΑΕΚ. Ανυπομονώ να ξεκινήσω προπονήσεις και να τεθώ στη διάθεση του προπονητή μου. Από σήμερα τέρμα τα λόγια και μόνο δουλειά».


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.