ΠΑΟΚ: Τί αναφέρουν οι Ρώσοι για Τσαλόφ (video)

Αποστολή στο Χορστ της Ολλανδίας, Γιάννης Πάγκος-Κωστής Μπότσαρης
Για δυναμικό μπάσιμο του «Δικεφάλου» για τον 26χρονο επιθετικό της ΤΣΣΚΑ Μόσχας κάνουν λόγο οι Ρώσοι

Με τις ημέρες να περνούν, την πρώτη επίσημη αγωνιστική υποχρεώση της νέας σεζόν για τον ΠΑΟΚ να ζυγώνει και την ανάγκη μεταγραφική ενίσχυση να παραμένει δεδομένη, δημοσίευμα από τη Ρωσία βάζει τον «Δικέφαλο» σε ρόλο «μνηστήρα» για τον Φεντόρ Τσαλόφ.

Πιο συγκεκριμένα, όπως είναι γνωστό εδώ και ημέρες, από τη στιγμή κατά την οποία η περίπτωση του Μάρτιν Μπρέθγουεϊτ απομακρύνεται με γοργούς ρυθμούς, οι άνθρωποι του ΠΑΟΚ έχουν στραφεί σ’ εναλλακτικές περιπτώσεις για τη θέση του επιθετικού.

Τις προηγούμενες ημέρες ήταν το όνομα του Μπρούο Πέτκοβιτς της Ντινάμο Ζάγκρεμπ στο προσκήνιο, σήμερα ο Ρώσος δημοσιογράφος αναφέρει στο κανάλι του σε μέσο κοινωνικής δικτύωσης πως ο «Δικέφαλος» έχει καταθέσει πρόταση αγοράς του ύψους τριών εκατομμυρίων ευρώ.

Ο 26χρονος Ρώσος επθετικός, που είχε απασχολήσει τον ΠΑΟΚ και το περσινό καλοκαίρι, έχει συμβόλαιο με την ΤΣΣΚΑ Μόσχας μέχρι τον Ιούνιο 2025, η χρηματιστηριακή του αξία εκτιμάται στα δέκα εκατομμύρια ευρώ ενώ τη σεζόν που πέρασε μέτρησε 16 γκολ σε 41 αγώνες.

Όπως σημειώνει στη σχετική αναφορά: «Ο ΠΑΟΚ θέλει να υπογράψει τον Φεντόρ Τσαλόφ. Ο ελληνικός σύλλογος είναι έτοιμος να ενεργοποιήσει την οψιόν αγοράς του Ρώσου φόργουορντ που είναι στα 3.000.000 ευρώ. Νωρίτερα το καλοκαίρι η ΤΣΣΚΑ είπε ότι ο σύλλογος δεν έχει λάβει ακόμη προτάσεις για τον Τσάλοφ. Το τρέχον συμβόλαιο του επιθετικού με την ομάδα του στρατού είναι για μια ακόμη σεζόν – μέχρι τα μέσα του 2025. Αξίζει να πούμε ότι ο ΠΑΟΚ είναι πρωταθλητής Ελλάδας. Η ομάδα θα ξεκινήσει την πορεία της για το Champions League από τον δεύτερο γύρο των προκριματικών».

Ωστόσο αξίζει να σημειωθεί πως το εν λόγω σενάριο διαψεύδεται από την πλευρά των Πρωταθλητών Ελλάδας.


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.