«Ο Ολυμπιακός διαπραγματεύεται με την Άδανα Ντεμίρσπορ για τον Σαρί» (pic)

Στη Τουρκία «βουίζει» ο τόπος ότι ο Ολυμπιακός συζητάει με την Άδανα Ντεμίρσπορ για να κάνει δικό του τον Γιουσούφ Σαρί.

Ο Ολυμπιακός συνεχίζει να ψάχνει στην αγορά για να ενισχυθεί σε όλα τα μέτωπα και εκτός από την άμυνα και τον φορ, υπάρχει πρόθεση ενίσχυσης με την απόκτηση και ενός εξτρέμ. Από τα ονόματα που βρίσκονται ψηλά στη λίστα των Πειραιωτών φέρεται να είναι και ο Γιουσούφ Σαρί.

Τουλάχιστον, αυτό υποστηρίζει με ανάρτησή του στο Twitter ο δημοσιογράφος Γιαγκίζ Σαμπουντσούογλου, αναφέροντας ότι οι Πειραιώτες έχουν ξεκινήσει διαπραγματεύσεις με την Άδανα Ντεμίρσπορ.

Ο Σαρί ολοκλήρωσε τη σεζόν με 30 συμμετοχές σε όλες τις διοργανώσεις, έχοντας απολογισμό πέντε γκολ και 10 ασίστ. Έχει αγωνιστεί επίσης σε Μαρσέιγ, Κλερμόν, Ρίζερσπορ και Τράμπζονσπορ.

Η χρηματιστηριακή του αξία ανέρχεται στα 5.5 εκατομμύρια ευρώ και σύμφωνα με το ρεπορτάζ ο Ολυμπιακός δεν είναι η μόνη ελληνική ομάδα που έχει ενδιαφερθεί φέτος για τον Τούρκο διεθνή εξτρέμ (4 συμμετοχές με την Εθνική της γειτονικής χώρας).


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.