ΠΑΟΚ: Μετά τα “γκάζια” στην ομιλία Λουτσέσκου, τα “μπράβο” στο γήπεδο

Αποστολή στο Χορστ της Ολλανδίας: Κωστής Μπότσαρης, Γιάννης Πάγκος
Ο Ραζβάν Λουτσέσκου σε ρόλο πρωταγωνιστή με ιδιαίτερη σημασία στις παρατηρήσεις αλλά και στα "μπράβο" της προπόνησης

Η βασική άσκηση στην απογευματινή προπόνηση (11/7) του ΠΑΟΚ είχε να κάνει με την ανάπτυξη και την προώθηση του παιχνιδιού. Αλλωστε, ο Ραζβάν Λουτσέσκου είχε έντονα παράπονα από πράγματα που δεν είχε ο ΠΑΟΚ στο φιλικό παιχνίδι με την Γκενκ και ένα από αυτά ήταν η ανάπτυξη.

Η προπόνηση επικεντρώθηκε σε τέτοιες ασκήσεις. Ασκήσεις και απαιτήσεις που ανέβαζαν τον βαθμό της δυσκολίας για την ακριβή εκτέλεσή τους από το σύνολο της ομάδας.

Οι παίκτες ανταποκρίθηκαν και αυτό έκανε τον Ραζβάν Λουτσέσκου να πει “μπράβο” αρκετές φορές. Κι αυτό έχει τη σημασία του για δύο λόγους.

Ο ένας είναι ο εξής: Κάποια στιγμή στο φιλικό με την Γκλενκ κάποιος από τους συνεργάτες του φώναξε “μπράβο” προς έναν παίκτη για μια ενέργεια που έκανε κι αυτό έκανε τον Λουτσέσκου να αντιδράσει επί τόπου και να πει ότι τα μπράβο δεν θα πρέπει να τα δίνουμε εύκολα αλλά όταν πρέπει. Και στην προπόνηση, μία μέρα μετά, ο Λουτσέσκου ήταν αυτός που είπε τα “μπράβο”.

Ο άλλος είναι ο εξής: Τα “μπράβο” του Λουτσέσκου στην προπόνηση ήρθαν λίγη ώρα μετά την ομιλία του στο ξενοδοχείο που ήταν σε έντονο ύφος προς τους παίκτες για τα όσα είχε να παρατηρήσει ο Ρουμάνος τεχνικός για το φιλικό με την Γκενκ.

Και λίγη ώρα μετά στο γήπεδο, ο Λουτσέσκου βλέποντας την εκτέλεση των ασκήσεων, είπε κάποια στιγμή, μεταξύ άλλων, ότι… “σας έβαλα δύσκολα, ανταποκρίνεστε. Μπράβο”.


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.