Άρης: «Εξετάζει» συμπαίκτη του Έκι Πόνσε (pic)

Σύμφωνα με ανάρτησή Αμερικανού δημοσιογράφου στο «Χ» ο Άρης κατέθεσε πρόταση στη Χιούστον Ντάιναμο για την απόκτηση του Ανταλμπέρτο Καρασκίγια, η νέα ομάδα του Έκι Πόνσε απέρριψε την προσφορά των «κίτρινων».

Την περίπτωση του Ανταλμπέρτο Καρασκίγια εξετάζει η διοίκηση του Άρη για την ενίσχυση της μεσοεπιθετικής γραμμής. Με βάση την ανάρτηση του Τομ Μπόγκερτ στο «X», οι «κίτρινοι» κατέθεσαν πρόταση στη Χιούστον Ντάιναμο για την απόκτηση του 25χρονου χαφ.

Η νέα ομάδα του Έκι Πόνσε απάντησε αρνητικά στην προσφορά του Άρη. Το θετικό της «υπόθεσης» για τον σύλλογο της Θεσσαλονίκης είναι ότι η Χιούστον Ντάιναμο είναι διατεθειμένη να παραχωρήσει τον Καρασκίγια, εφόσον ικανοποιηθούν τα οικονομικά θέλω.

Ο Καρασκίγια βρίσκεται στο MLS από το 2022, ενώ το συμβόλαιο του ολοκληρώνεται το Δεκέμβριο του 2025. Στη συνεργασία των δύο πλευρών υπάρχει και οψιόν επέκτασης για ακόμη δύο χρόνια.

Παράλληλα ο νεαρός ποδοσφαιριστής είναι διεθνής με τον Παναμά από το 2018. Τη φετινή σεζόν μετρά 21 συμμετοχές σ’ όλες τις διοργανώσεις, έχοντας σκοράρει δύο γκολ και «μοιράσει» ισάριθμες ασίστ.

Αναλυτικά η ανάρτησή:


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.