Ole: «Συμφώνησε με την ΑΕΚ o Λαμέλα!»

Με βάση δημοσίευμα της «Ole» η μεταγραφή του Έρικ Λαμέλα στην ΑΕΚ του Ματίας Αλμέιδα είναι δεδομένη.

Με βάση δημοσίευμα της «Ole» υπάρχει οριστική συμφωνία μεταξύ ΑΕΚ και Έρικ Λαμέλα. Μια από τις κορυφαίες αθλητικές εφημερίδες της Αργεντινής αναφέρει ότι ο 32χρονος μεσοεπιθετικός θα συνεχίσει την καριέρα του στην Ελλάδα για τη φανέλα της Ένωσης. Παράλληλα η «Ole» στέκεται και στην συνάντηση με τον Ματίας Αλμέιδα με τον Έρικ Λαμέλα, καθώς οι δύο τους υπήρξαν συμπαίκτες στη Ρίβερ Πλέιτ.

Διαβάστε το δημοσίευμα:

«Αλμέιδα και Λαμέλα προήλθαν από τις ακαδημίες της Ρίβερ Πλέιτ, ήταν συμπαίκτες μέχρι το 2011 και τώρα θα συναντηθούν ξανά σε μια ευρωπαϊκή ομάδα, αλλά με διαφορετικούς ρόλους.

Λόγω της διαφοράς ηλικίας, ήταν συμπαίκτες σε δύο εντελώς διαφορετικές φάσεις της ζωής τους. Στην πραγματικότητα, όταν συναντήθηκαν, ο ένας μόλις ξεκινούσε την καριέρα του (Λαμέλα), ενώ ο άλλος είχε επιστρέψει στην ομάδα του Μπουένος Άιρες για να κλείσει την καριέρα του.

Μετά από πάνω από μια δεκαετία, ο Έρικ Λαμέλα κι ο Ματίας Αλμέιδα θα ξαναβρεθούν, αυτή τη φορά με τον έναν ως προπονητή. Μετά την αποχώρηση από τη Σεβίλλη, ο ακραίος επιθετικός συμφώνησε με την AEK, την ομάδα που προπονεί ο “Πελάδο” (Αλμέιδα) από το 2022. Επομένως, είναι θέμα ημερών να τους δούμε ξανά μαζί».


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.