Στη σύλληψη 74 ατόμων - 5 εκ των οποίων ανήλικοι - προχώρησαν οι αστυνομικοί μετά την άγρια συμπλοκή έξω από το γήπεδο του Παναθηναϊκού, που είχαν ως αποτέλεσμα τον τραυματισμό τριών ατόμων (ο ένας από σφαίρα στο πόδι).

Η δικογραφία που σχηματίστηκε είναι για απόπειρα ανθρωποκτονίας επικίνδυνες σωματικές βλάβες και για το νόμο περί όπλων σε συνδυασμό με εγκληματική οργάνωση.

Κατά τη διάρκεια των ερευνών έξω από το γήπεδο του Παναθηναϊκού, οι Αρχές εντόπισαν και κατάσχεσαν μία σφαίρα, μαχαίρι, γάντια, γκλοπ, κινητά τηλέφωνα, κράνη καθώς και 18 μοτοσικλέτες.

Παράλληλα, οι αστυνομικοί έχουν στα χέρια τους το καταγραφικό από κύκλωμα ασφαλείας καταστήματος που έχει αποτυπώσει την στιγμή της συμπλοκής.

Επιπλέον, ήδη έχουν ληφθεί 66 δείγματα DNA, και 72 δείγματα πυρίτιδας, ενώ ένας από τους κατηγορούμενους αρνήθηκε να δώσει DNA.

Όσον αφορά την κατάσταση των τραυματιών, δύο παραμένουν στο Λαϊκό Νοσοκομείο, ο ένας με διαμπερές τραύμα στην κοιλιά πιθανότατα από αιχμηρό αντικείμενο, ενώ ο δεύτερος με τραύμα στο γόνατο με θραύσμα από σφαίρα. Ο τρίτος έχει πάρει εξιτήριο.