Ο Παναθηναϊκός μπορεί να είπε όχι στα 25 εκατομμύρια της Μπολόνια αλλά τα ιταλικά δημοσιεύματα επιμένουν πως η ομάδατα έχει βρει σε όλα με τον μάνατζερ του Ιωαννίδη για τις απολαβές και το συμβόλαιο του Έλληνα στράικερ. «Εμπόδιο» μόνο ο Παναθηναϊκός.

Ο Παναθηναϊκός έχει λάβει πάρα πολλές προτάσεις αυτό το καλοκαίρι για να παραχωρήσει τον Φώτη Ιωαννίδη, αλλά το πράσινο φως δεν το έχει ανάψει ακόμη.

Έως τώρα όμως οι προτάσεις από Σπόρτινγκ, Ίπσουιτς και Μπολόνια έχουν πέσει στο κενό. Στην Ιταλία όμως ιστοσελίδα που ασχολείται με τα θέματα της Μπολόνια αναφέρει πως οι Ιταλοί έχουν ως σύμμαχο τον Έλληνα στράικερ καθώς έχει επέλθει συμφωνία με τον μάνατζερ του ποδοσφαιριστή στη χρονική διάρκεια του συμβολαίου και στις απολαβές του 25χρονου επιθετικού.

Οι Ιταλοί αναφέρουν πως η πρόταση της ομάδας είναι στα 20 εκατομμύρια συν δύο σε μορφή μπόνους και δεν την έχει αποδεχθεί ο Παναθηναϊκός καθώς θέλει τουλάχιστον 25 εκατομμύρια συν το όποιο ποσοστό μεταπώλησης. Σύμφωνα με το ίδιο δημοσίευμα η απόσταση δεν είναι απαγορευτική παρότι υπάρχει η πεποίθηση στην ότι η σωστή τιμή είναι μέχρι 20 εκατομμύρια ευρώ.