Ολυμπιακός: Αγγλικό δημοσίευμα «στέλνει» στην Ελλάδα τον Ποντένσε

Με βάση έγκυρη ιστοσελίδα που ασχολείται με το ρεπορτάζ της Γουλβς, ο Ντάνιελ Ποντένσε ξεχωρίζει στην καλοκαιρινή προετοιμασία των «λύκων», αλλά υπάρχουν πολλές πιθανότητες να επιστρέψει στο λιμάνι.

Αμφίβολο το μέλλον του Ντάνιελ Ποντένσε στη Γουλβς. Ο Πορτογάλος εξτρέμ ύστερα από ένα χρόνο στον Ολυμπιακό και την Ελλάδα επέστρεψε στο νησί για τη Γουλβς. Ο 28χρονος αγωνίστηκε στους Πειραιώτες την περασμένη σεζόν, κατακτώντας το Europa Conference League, ως δανεικός από την αγγλική ομάδα χωρίς οψιόν αγοράς.

Σύμφωνα με το ρεπορτάζ της «molineux.news», η οποία ασχολείται κυρίως με τη Γουλβς ο Ποντένσε ξεχωρίζει στην καλοκαιρινή προετοιμασίας της ομάδας. Ο Πορτογάλος έχει τραβήξει τα βλέμματα πάνω του λόγω των ικανοτήτων με την μπάλα, αλλά κυρίως της καλής φυσικής κατάστασης.

Η αγγλική ιστοσελίδα υποστηρίζει ότι η θετική παρουσία του πρωήν «ερυθρόλευκου» στην προετοιμασίας δε σημαίνει και την παραμονή στη Γουλβς. Μάλιστα αναφέρει ότι η επιστροφή στον Ολυμπιακό συγκεντρώνει αρκετές πιθανότητες.


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.