ΠΑΟΚ: Η διαφοροποίηση στη σχέση Λουτσέσκου-Καρυπίδη (video)

Αποστολή στο Χορστ της Ολλανδίας, Γιάννης Πάγκος-Κωστής Μπότσαρης
Η αλλαγή ρόλου του πρώην γενικού αρχηγού του «Δικεφάλου» κι η επίδραση στην επαφή του με τον 55χρονο Ρουμάνο τεχνικό...

Σε λίγες ημέρες (σ.σ. στις 19 Ιουλίου) συμπληρώνεται ένας μήνας από τη μέρα που ο Χρήστος Καρυπίδης άφησε τη θέση του γενικού αρχηγού στον ΠΑΟΚ για να πλαισιώσει αυτήν του τεχνικού διευθυντή.

Όπως γίνεται κατανοητό, πρόκειται για μια σημαντική διαφοροποίηση που έχει επιφέρει σημαντικότατες διαφοροποιήσεις στην καθημερινότητά του σε όλα τα επίπεδα. Από τα κύρια καθήκοντά του που τον φέρνουν στο επίκεντρο, ειδικά τις δύσκολες κι απαιτητικές χρονικές περιόδους των μεταγραφών αλλά και σ’ ότι έχει να κάνει με τον βοηθητικό ρόλο προς τη… διάδοχη κατάσταση και συγκεκριμένα στον Γιώργο Θεοδωρίδη.

Ωστόσο, η κύρια διαφορά που υφίσταται έχει να κάνει με την καθημερινή επαφή που έχει με τον Ράζβαν Λουτσέσκου αλλά και τους ποδοσφαιριστές… Κάτι που φάνηκε απόλυτα στο διάστημα της παραμονής της ομάδας στην Ολλανδία για το βασικό στάδιο της προετοιμασίας.

Σε καθημερινή βάση, οι επαφές με τους ποδοσφαιριστές της ομάδας ήταν δεδομένες. Μετά το τέλος της προπόνησης, σε κάποια γωνιά του προπονητικού κέντρου, έγινε… συνήθεια η εικόνα αυτήν με διαφορικούς συνομιλητές σε κάθε περίπτωση.

Το πλέον… δύσκολο κι ακόμη πιο απαιτητικό έργο αφορά στην καθημερινότητα με τον προπονητή. Ειδικά αυτήν την εποχή… των μεταγραφών, όπου η ανάγκη συνεχούς ενημέρωσης της τεχνικής ηγεσίας για τις πάσης φύσεως εξελίξεις γύρω από το ρόστερ της ομάδας είναι υπεραπαραίτητη κι άκρως ζωτικής σημασίας θέμα.

Το ίδιο συνέβη και χθες, κατά τη διάρκεια της τελευταίας προπόνησης επί ολλανδικού εδάφους, με τους δυο τους να μιλούν – σχεδόν – καθ’ όλη τη διάρκειά της…


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.