Επέστρεψε στην ΑΕΚ ο Πινέδα, εκτός ο Τσούμπερ

Άδεια τέλος για τον Ορμπελίν Πινέδα, ο οποίος την Δευτέρα προπονήθηκε κανονικά με την ΑΕΚ. Έξτρα άδεια δόθηκε στον Τσούμπερ...

Το τελευταίο διάστημα ο Ορμπελίν Πινέδα ήταν μόνιμα στη μεταγραφική επικαιρότητα της ΑΕΚ, καθώς στο Μεξικό τα Media ασχολούνταν με τις προτάσεις και το ενδιαφέρον της Μοντερέι για την απόκτησή του, όμως η διοίκηση της Ένωσης ήταν απόλυτη. Ο παίκτης δεν πωλείται.

Την Δευτέρα, η άδεια που είχε δοθεί στον Ορμπελίν Πινέδα για να ξεκουραστεί μετά και τις υποχρεώσεις του στο Κόπα Αμέρικα ολοκληρώθηκε και ο Μεξικανός χαφ προπονήθηκε κανονικά με τους συμπαίκτες του στα Σπάτα.

Εκτός προπονήσεων παρέμεινε ο Στίβεν Τσούμπερ, ο οποίος έχει λάβει έξτρα ημέρες άδειας μιας και η Ελβετία έφτασε μέχρι τα προημιτελικά του Ευρωπαϊκού πρωταθλήματος της Γερμανίας.

Δεν θα αργήσει πάντως και ο Ελβετός να επιστρέψει στις προπονήσεις της ΑΕΚ, καθώς είναι προγραμματισμένο να περάσει από εργομετρικά στις 21 Ιουλίου και μία ημέρα μετά να μπει στις προπονήσεις. Με την Ένωση την Δευτέρα προπονήθηκαν και τα τελευταία μεταγραφικά αποκτήματα του συλλόγου.

Την ίδια ώρα οι Μουκουντί και Τσιλούλης έκαναν ατομικό πρόγραμμα και θα ενταχθούν στις προπονήσεις μετά την επιστροφή της ομάδας από την Κύπρο.


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.