Ρεπορτάζ του Αργεντινού δημοσιογράφου, Σέζαρ Λουίς Μέρλο αποκαλύπτει πως ο Ορμπελίν Πινέδα βρίσκεται όλο και πιο κοντά στην Μοντερέι.

Ο Ορμπελίν Πινέδα την Δευτέρα ενσωματώθηκε στην προετοιμασία της ΑΕΚ, η οποία έχει απορρίψει κάθε πρόταση για την παραχώρησή του, ωστόσο στην Λατινική Αμερική επιμένουν πως ο Μεξικανός θα αποχωρήσει από την Ένωση.

Με ρεπορτάζ και ανάρτηση στα social media, ο Αργεντινός δημοσιογράφος Σέζαρ Λουίς Μέρλο τονίζει πως ο Ορμπελίν Πινέδα βρίσκεται όλο και πιο κοντά στην Μοντερέι.

Η ΑΕΚ έχει απορρίψει κάθε πρόταση από την Μοντερέι η οποία έχει προσφέρει 6 εκατ. ευρώ, ωστόσο ο Σέζαρ Λουίς Μέρλο θεωρεί δεδομένη την μεταγραφή του στην μεξικανική ομάδα.

“Η Súper Deportivo έμαθε ότι το διοικητικό συμβούλιο της Μοντερέι έχει ήδη συμφωνία για το συμβόλαιο του παίκτη, ο προπονητής Ματίας Αλμέιδα ενέκρινε την αποχώρησή του και διαπραγματεύονται με την ΑΕΚ για να τελειώσει η υπόθεση της μεταγραφής του παίκτη” αναφέρει το σχετικό ρεπορτάζ του Αργεντινού δημοσιογράφου.

Από την ΑΕΚ πάντως δεν προκύπτει πως υπάρχουν συζητήσεις ή κάποια επαφή με την μεξικανική ομάδα με το συγκεκριμένο δημοσίευμα να μην έχει καμία βάση.