Ολυμπιακός: Τα τυπικά με Ελ Κααμπί – Έρχεται ο Μπρέιθγουεϊτ!

Μόνο οι ανακοινώσεις έχουν απομείνει για το νέο συμβόλαιο του Αγιούμπ Ελ Κααμπί με τον Ολυμπιακό, ενώ τελειώνει και η μεταγραφή του Μάρτιν Μπρέιθγουεϊτ.

Στην Ολλανδία βρίσκεται ο Αγιούμπ Ελ Κααμπί, ο Μαροκινός φορ ενσωματώθηκε στην καλοκαιρινή προετοιμασία του Ολυμπιακού εν όψει της νέας σεζόν. Μάλιστα απομένουν μόνο οι ανακοινώσεις για την παραμονή του στράικερ στο λιμάνι. Το νέο συμβόλαιο του Ελ Κααμπί θα έχει ετήσιες απολαβές που θα ξεπεράσουν τα δύο εκατομμύρια ευρώ.

Εκτός από αυτή την περίπτωση οι «ερυθρόλευκοι» ολοκληρώνουν και τη μεταγραφή του Μάρτιν Μπρέιθγουεϊτ. Ο Δανός φορ αρχικά «ακούστηκε» ως μεταγραφικός στόχος του ΠΑΟΚ. Με βάση το ρεπορτάζ ο «Δικέφαλος του Βορρά» κατέθεσε δύο διαφορετικές, αλλά και υψηλές προτάσεις για τον ποδοσφαιριστή. Όμως σύμφωνα με ανάρτησή του Φαμπρίτσιο Ρομάνο στα Μέσα Κοινωνικής Δικτύωσης ο 33χρονος θα ταξιδέψει μέσα στην εβδομάδα στην Ελλάδα προκειμένου να περάσει τις απαραίτητες ιατρικές εξετάσεις και στη συνέχεια να ντυθεί στα χρώματα του Ολυμπιακού. Θυμίζουμε ότι ο πρώην άσος της Μπαρτσελόνα έμεινε ελεύθερος από την Εσπανιόλ.

Ακόμα μια περίπτωση μεταγραφής για τον Ολυμπιακό η υπόθεση Κρίστοφερ Βέλντε της Λεχ Πόζναν. Ο Νορβηγός αγωνίζεται ως εξτρέμ και οι άνθρωποι των «ερυθρόλευκων» προσπαθούν να «κλείσουν» το deal, αλλά οι Πολωνοί έχουν αρκετά υψηλές απαιτήσεις για την παραχώρηση του παίκτη.


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.