ΑΕΚ: «Θέλει τον Λόρενς Οφόρι…» (photo-video)

Σύμφωνα με δημοσιεύματα από την Πορτογαλία η ΑΕΚ είναι μία από τις ομάδες που ενδιαφέρονται για την απόκτηση του Λόρενς Οφόρι.

Όπως χαρακτηριστικά αναφέρει με ανάρτηση του στο διαδίκτυο ο Πορτογάλος δημοσιογράφος Σεμπαστιάν Σόουζα Πίντο, η «Ένωση» μαζί με τις Μαγιόρτκα και Λέτσε εξετάζουν την απόκτηση του μέσου της Μορειρένσε.

«Η Μαγιόρκα, η Λέτσε και η ΑΕΚ βρίσκονται στην κούρσα για τον Λόρενς Οφόρι από την Μορεϊρένσε. Ο σύλλογος ζητεί 2 εκατ. ευρώ για τον μέσο που έχει άλλα δύο χρόνια συμβόλαιο. Η συμφωνία μπορεί να πραγματοποιεί με άλλους τρόπους υπερβαίνοντας την αξία που επιθυμεί η Μορεϊρένσε» επισημαίνει στην ανάρτηση του ο Πίντο.

Ο Οφόρι κατάγεται από την Γκάνα αγωνίζεται ως κεντρικός χαφ και μπορεί να παίξει και ως επιθετικός χαφ, αλλά και ως δεξιός εξτρέμ. Στο παρελθόν έχει αγωνιστεί στις Φεϊρένσε, Λεϊσόες, Φαμαλικάο, Αρούκα και Ασχντόντ. Συνολικά με τις ομάδες που έχει αγωνιστεί, μετρά 156 ματς με 7 γκολ και 8 ασίστ. Την περσινή σεζόν αγωνίστηκε σε 33 ματς σε όλες τις διοργανώσεις έχοντας ένα γκολ και μία ασίστ, ενώ αντίκρισε και 9 κίτρινες κάρτες.


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.