Παίκτης του ΠΑΟΚ θα πρέπει να θεωρείται ο Ταρίκ Τουσινταλί, καθώς ο «Δικέφαλος» έφτασε σε deal με τη Γάνδη για την απόκτηση του.

Ο ΠΑΟΚ δούλεψε αρκετά τη μεταγραφή του Μαροκινού επιθετικού και τελικά κατάφερε να φτάσει σε συμφωνία με τη Γάνδη – παρά τις αρχικές υψηλές απαιτήσεις της –  για την απόκτηση του.

Οι δύο πλευρές βρήκαν τη χρυσή τομή στις διαπραγματεύσεις τους και ο Τουσινταλί αναμένεται άμεσα στη Θεσσαλονίκη, προκειμένου να ολοκληρώσει το τυπικό της μεταγραφής του στον ΠΑΟΚ.

Ο 31χρονος επιθετικός, ο οποίος έρχεται στην Τούμπα για να ενισχύσει ακόμη περισσότερο τη γραμμή κρούσης του «Δικεφάλου», θα υπογράψει συμβόλαιο για 2+1 χρόνια, με τις ετήσιες απολαβές του να φτάνουν το 1.3 εκατ. ευρώ.

Όσο για το κόστος της μεταγραφής, ο ΠΑΟΚ θα βγάλει από τα ταμεία του περισσότερα από 2 εκατ. ευρώ, ποσό που απαιτήθηκε για να φτάσει σε συμφωνία με τη Γάνδη, αφού ο παίκτης δεσμευόταν με συμβόλαιο μέχρι το καλοκαίρι του 2025.

Ο Τουσινταλί προέρχεται από πολύ γεμάτη σεζόν με τη βελγική ομάδα, αφού πέρυσι αγωνίστηκε σε 46 παιχνίδια σε όλες τις διοργανώσεις, μετρώντας 19 γκολ.