Ρόουζ: «Είμαστε μεγάλη ομάδα, να είμαστε στην κορυφή ή το λιγότερο…»

Οι δηλώσεις του Λίντσεϊ Ρόουζ στους εκπροσώπους του Τύπου μετά τη φιλική ήττα του Άρη στην Ολλανδία από την Αλκμάαρ.

Δηλώσεις από τον Λίντσεϊ Ρόουζγια τη φιλική ήττα από την Αλκμάαρ στην Ολλανδία έκανε ο Γάλλος στόπερ. Ο ποδοσφαιριστής του Άκη Μάντζιου μίλησε για την εικόνα των «κίτρινων», την παραμονή πολλών ποδοσφαιριστών από την προηγούμενη σεζόν, αλλά και τις προσθήκες.

Αναλυτικά οι δηλώσεις του:

Για την εμφάνιση του Άρη κόντρα στην Αλκμάαρ: «Δουλέψαμε πολύ καλά μέσα στο παιχνίδι. Προσπαθήσαμε να κάνουμε όσα ζήτησε ο προπονητής μέσα στην εβδομάδα. Παίξαμε απέναντι σε μία πολύ καλή ομάδα, ακόμα και έπαιξαν αρκετοί αναπληρωματικοί αλλά και πάλι είναι σε ένα πολύ καλό επίπεδο. Ηταν μία πολύ καλή εμφάνιση για τώρα και για το μέλλον».

Για την ήττα και τη συνέχεια:«Θα συνεχίσουμε τη δουλειά. Το αποτέλεσμα είναι σημαντικό αλλά δεν ήταν το πιο σημαντικό σήμερα (σ.σ. χθες). Θέλαμε να βρούμε χημεία ενώ ο κόουτς ζητάει κάποια πράγματα. Πρέπει να δουλέψουμε σε αυτά όπως και στο καλό κλίμα που υπάρχει μέσα στα αποδυτήρια».

Για τις ευκαιρίες: «Είχαμε πολλές ευκαιρίες να σκοράρουμε. Δεν είμαι έκπληκτος αλλά σίγουρα χαρούμενος για την εικόνα που δείξαμε».

Για την παρουσία περσινών παικτών, αλλά και τις προσθήκες:«Είναι σημαντικό να κρατάς παίκτες και να μην κάνεις συνέχεια αλλαγές. Είναι η ίδια ομάδα. Δεν χρειαζόταν να μιλήσουμε πολύ. Ξέρουμε τί κάνει ο καθένας μέσα στο γήπεδο. Δουλεύουμε όσοι είμαστε εδώ. Δεν είναι δική μου δουλειά. Θέλουμε να είμαστε οι καλύτεροι στην Ελλάδα και έτσι πρέπει να δουλεύουμε».

Για το… τρέξιμο της διοίκησης με μεταγραφές: «Είναι σημαντικό να κρατάς παίκτες και να μην κάνεις συνέχεια αλλαγές. Είναι η ίδια ομάδα. Δεν χρειαζόταν να μιλήσουμε πολύ. Ξέρουμε τί κάνει ο καθένας μέσα στο γήπεδο Είμαστε ο ΑΡΗΣ, είμαστε μεγάλη ομάδα, να είμαστε στην κορυφή ή το λιγότερο στην 4η θέση. Για αυτό θα παίζουμε».


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.