ΟΦΗ: Λάτιν… ενίσχυση

Με την παρουσία του Τιάγκο Νους ενισχύεται επιθετικά ο ΟΦΗ

Από τον ΟΦΗ επιβεβαιώνεται η πληροφορία ότι υπάρχει οριστική συμφωνία με την Αρχεντίνος Τζούνιορς για τον μονοετή δανεισμό του Τιάγκο Νους.
Ο 23χρονος Αργεντινός ποδοσφαιριστής αφγωνίζεται (κυρίας) στα δεξιά της μεσοεπιθετικής γραμμής, ενώ έχει τη δυνατότητα να καλύψει με επιτυχία τόσο τη θέση του φορ, όσο και εκείνου του κρυφού κυνηγού.

Ο ύψους 1,72μ. δεξιοπόδαρος εξτρέμ κοστολογείται στις 450 χιλιάδες ευρώ, έχοντας αγγίξει και το 1,2 εκατ. ευρώ τον Απρίλιο του 2023.

Το τελευταίο διάστημα (από τον Ιανουάριο) αγωνίστηκε με τη μορφή δανεισμού στη Σέντραλ Κόρδοβα, μετρώντας δώδεκα συμμετοχές με ένα γκολ και μία ασίστ.

Σύμφωνα πάντα με την πληροφορία που διέρευσε από τους Κρητικούς, υπάρχει η συμφωνία των δύο ομάδων για οψιόν αγοράς από τον ΟΦΗ, με ποσό στα 800.000 δολάρια για το 50% των δικαιωμάτων του παίκτη.

Ο ποδοσφαιριστής αναμένεται στην Κρήτη το αργότερο μέχρι το τέλος της τρέχουσας εβδομάδας ώστε να περάσει τις απαραίτητες ιατρικές εξετάσεις και στη συνέχεια να υπογράψει το συμβόλαιο του με τον ελληνικό σύλλογο.


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.