Άρης: Δεύτερο τεστ με Ντόρντρεχτ

Το δεύτερο παιχνίδι του σε Ολλανδικό έδαφος δίνει το απόγευμα ο Άρης. Η ομάδα της Θεσσαλονίκης αντιμετωπίζει τη Ντόρντρεχτ στο προπονητικό κέντρο της εθνικής Ολλανδίας και σε αναμέτρηση που θα παρακολουθήσετε από το Novasports Start στις 16.00.

Ο Άκης Μάντζιος θα έχει μια πρώτης τάξεως ευκαιρία να δει για δεύτερη φορά στη διάρκεια της δουλειάς που γίνεται σε ολλανδικό έδαφος τους ποδοσφαιριστές του σε παιχνίδια διαφορετικής ίσως λογικής σε σχέση με εκείνο απέναντι στην 4η στη βαθμολογία Αλκμάαρ.

Η Ντόρτντρεχτ είναι κατά πολλούς ομάδα που θα διαδραματίσει ρόλο στην μεγάλη κατηγορία του ποδοσφαίρου της χώρας τα επόμενα χρόνια και ο Άρης θα δοκιμάσεις τις δυνάμεις του επιχειρώντας όσα δουλεύει καθημερινά σε τακτικό επίπεδο τις τελευταίες ημέρες στο προπονητικό κέντρο κοντά στο Ρότερνταμ.

Η Ντόρντρεχτ διεκδίκησε μέχρι τέλους την άνοδο στην μεγάλη κατηγορία την προηγούμενη σεζόν, όταν και είχε την δεύτερη καλύτερη επίθεση του πρωταθλήματος πίσω από την πρωταθλήτρια στην κατηγορία της Βίλεμ.

Όπως και η Αλκμάαρ προ ημερών, είναι σε πιο προχωρημένο στάδιο προετοιμασίας έχοντας επίσημες υποχρεώσεις στις 9 Αυγούστου. Οι “κίτρινοι” θα διανύσουν κοντά στα 80 χιλιόμετρα για να βρεθούν κοντά στην Ουτρέχτη όπου και θα διεξαχθεί χωρίς την παρουσία κόσμου η σημερινή αναμέτρηση.


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.