Μπόρατς Μπάνια Λούκα: Πίστη για την πρόκριση (video)

Δηλώσεις συγκρατημένης αισιοδοξίας από τους Βόσνιους και κάλεσμα στον κόσμο της ομάδας

Την πεποίθησή τους πως η ομάδα του διατηρεί βάσιμες ελπίδες πρόκρισης μετά το 3-2 του αγώνα της Τούμπας και την ήττα από τον ΠΑΟΚ στο πρώτο ματς του 2ου γύρου της προκριματικής φάσης του UEFA Champions League, εκφράζουν τα μέλη της Μπόρατς Μπάνια Λούκα σε νέες δηλώσεις τους.

Την αρχή έκανε ο αρχηγός της ομάδας, Σρνταν Γκράχοβατς σημειώνοντας πως: «Μπορούμε να κάνουμε πολλά περισσότερα από αυτά που βγάλαμε στο γήπεδο της Τούμπας. Αυτή είναι η αίσθηση που έχω και νομίζω πως με την στήριξη του κόσμου μας μπορούμε να τα καταφέρουμε. Θέλω να πιστεύω πως την Τετάρτη το γήπεδο μας θα πάρει… ‘φωτιά΄ από τους φίλους μας έχοντας εκτιμήσει την προσπάθεια που κάναμε στο πρώτο ματς».

Από κοντά και ο Μπόγιαν Πούτζιγκατζα, μέλος του τεχνικού τιμ και αντικαταστάτης του Ζίζοβιτς στον πάγκο της βοσνιακής ομάδας στον αγώνα της περασμένης Τετάρτης, ο οποίος ανέφερε: «Νομίζω πως και ο ΠΑΟΚ αλλά και ο κόσμος του αντιλήφθηκε πως μπορούμε να διεκδικήσουμε την πρόκριση. Δεν είναι αδύνατο! Ο ΠΑΟΚ είναι καλή ομάδα αλλά και εμείς αποδείξαμε πως έχουμε το δικαίωμα να ελπίζουμε στην πρόκριση!».

Από την πλευρά του ο τεχνικός της Μπόρατς, Μλάντεν Ζίζοβιτς, που εξέτισε την ποινή του κι επιστρέφει στον πάγκο της Μπόρατς, πρόσθεσε: «Το πιο σημαντικό είναι πως τα παιδιά το πιστεύουν! Αυτό έχω αντιληφθεί και αυτό κρατώ! Είναι υποχρέωση μας να κοντράρουμε τον ΠΑΟΚ ως το τέλος και αυτό θα κάνουμε την Τετάρτη με τη βοήθεια του κόσμου μας!»


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.