Ολυμπιακός: Κι αν επέστρεφε ο Φορτούνης;

Όσο δεν πέφτουν οι υπογραφές και όσο το σενάριο επιστροφής στην γαλανόλευκη είναι ζωηρό, τόσο θα ζωηρεύει και εκείνο για την... ερυθρόλευκη επιστροφή.

Ολυμπιακός και Κώστας Φορτούνης δεν είναι πλέον… μαζί, ο χωρίσμος, που λίγο,πολύ ήταν γνωστός καιρό πριν ήρθε “βελούδινα” με τις δύο πλευρές να έχουν εξαιρετικές σχέσεις, σχέσεις αγάπης.

Ο Έλληνας μέσος επέλεξε να μην υπογράψη την επέκταση του συμβολαίου του και να δοκιμάσει να αγωνιστεί στη Σαουδική Αραβία και στην ομάδα του Γιώργου Δώνη, καθώς δέχτηκε πρόταση οικονομικά πολύ μεγάλη.

Η Αλ Χαλίτζ έκανε την πρόταση, ο Φορτούνης την δέχτηκε, όμως από ‘κει και πέρα δεν έχει υπάρξει καμία απολύτως εξέλιξη, καθώς έχουν παρουσιαστεί γραφειοκρατηκά κολλήματα. Όσο η πρόταση δεν περνάει από τη θεωρία στην πράξη, τόσο πιο δύσκολα γίνονται τα πράγματα για τον Έλληνα μέσο.

Μάλιστα κάποια δεν είναι πλέον και τόσο σίγουροι πως η μεταγραφή θα ολοκληρωθεί και ήδη στο μυαλό του Φορτούνη υπάρχει η σκέψη για το αύριο καθώς οι μέρες φεύγουν και η υπογραφή των συμβολαίων δεν έρχεται.

Στις σκέψεις του προστέθηκε και το γεγονός πως στο τιμόνι της Εθνικής ομάδας βρίσκεται πλέον ο Γιοβάνοβιτς ο οποίος με το… καλημέρα έδειξε πως θέλει τον Φορτούνη πίσω στην Εθνική ομάδα, οι αλλαγές στο αντιπροσωπευτικό μας συγκρότημα έχουν βάλει τον Φορτούνη σε διπλέ και τριπλές σκέψεις για το αν θα επιστρέψει στην γαλανόλευκη, αλλά ίσως ακόμα και στον Ολυμπιακό, αν δει πως δεν προχωράει η υπόθεση της Σαουδικής Αραβίας.

Το αν θα υπάρξει τελικά ζεστό το σενάριο επιστροφής στην Εθνική, άλλο τόσο μπορεί να ζεσταθεί και η περίπτωση να τον δούμε και πάλι στα ερυθρόλευκα. Όλα θα ξεκαθαρίσουν σε λίγες μέρες όταν θα πρέπει να έχει ολοκληρωθεί, με την υπογραφή του συμβολαίου, η μεταγραφή του στην Αλ Χαλίτζ.


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.