Δηλώσεις του αθλητικού διευθυντή της Μοντερέι, Χοσέ Αντόνιο Νοριέγκα, για τον Ορμπελίν Πινέδα ο Μεξικανός ποδοσφαιριστής έχει έρθει σε συμφωνία με την ομάδα αλλά η «υπόθεση» ειναι περίπλοκη.

Νέο επεισόδιο από τη «σαπουνόπερα» Ορμπελίν Πινέδα και Μοντερέι. Ο αθλητικός διευθυντής της ομάδας, Χοσέ Αντόνιο Νοριέγκα, έκανε δηλώσεις για τον Μεξικανό ποδοσφαιριστή, ο οποίος φέρεται να έχει συμφωνήσει με τον σύλλογο της πατρίδας του.

Εκτός από αυτή την αποκάλυψη ο Νοριέγκα ισχυρίστηκε ότι η «υπόθεση» του άσου της ΑΕΚ είναι περίπλοκη, ωστόσο η Μοντερέι παλεύει για την ολοκλήρωση της μεταγραφής.

«Η διαπραγμάτευση είναι ακόμα ανοιχτή, είναι περίπλοκη, γι’ αυτό και πήρε πολύ χρόνο, αλλά είναι ακόμα ζωντανή. Ο Ορμπελίν θέλει να έρθει, εμείς θέλουμε να έρθει, έχουμε συμφωνία μαζί του και το θέμα είναι μεταξύ συλλόγων. Εμείς ακόμα παλεύουμε. Χρειαζόμαστε παίκτες της ποιότητάς του», είπε ο αθλητικός διευθυντής του κλαμπ.

Θυμίζουμε ότι η Ένωση και ο Μάριος Ηλιόπουλος έχουν στείλει νομικη προειδοποίηση στον ατζέντη του Πινέδα για τα όσα έχει πει κατά διαστήματα.

Δείτε το βίντεο: