Άρης: Έλαβε το μήνυμα κι αλλάζει ρότα ο Μορόν

Ο Λορέν Μορόν το... παίρνει αλλιώς στον Άρη, αρχίζοντας να δείχνει διάθεση να ανεβάσει ρυθμό και να μπει ξανά στο κλίμα της ομάδας - Τι τον έκανε να αλλάξει το σκεπτικό του και τι λέει πλέον στους "κίτρινους"

Ο Αύγουστος έφτασε στην έβδομη μέρα του, η μεταγραφική περίοδος τρέχει κι ο χρόνος της αρχίζει να εξανεμίζεται και η πολυπόθητη πρόταση που περίμενε ο Λορόν Μορόν για μεταγραφή πολλών εκατομμυρίων ευρώ δεν έχει φανεί ακόμη. Σημάδια που αρχίζουν να ανησυχούν τον Ισπανό πρώτο σκόρερ της ελληνικής λίγκας την περασμένη σεζόν και να διαμορφώνουν άλλο σκεπτικό στο μυαλό του, σε σχέση με αυτό που είχε πριν λίγες ημέρες ακόμη.

Ο Μορόν στο χθεσινό (6/8) φιλικό με την Ελμπασάν δεν ξεκίνησε βασικός. Αυτό συνέβη για τρίτη φορά στα τέσσερα φιλικά του Άρη μέχρι τώρα αυτό το καλοκαίρι. Μόνο που αυτή τη φορά, όπως φάνηκε πριν από την έναρξη του αγώνα, δεν του άρεσε. Φάνηκε κι από τη διάθεση που έδειξε από τη στιγμή που πέρασε στον αγωνιστικό χώρο, όπως κι από το γεγονός ότι μετά το τέλος της αναμέτρησης συζητούσε επί ώρα στον πάγκο της ομάδας με τον άμεσο συνεργάτη του Άκη Μάντζιου, τον Γιώργο Χωριανόπουλο, για θέματα που είχαν να κάνουν με την αγωνιστική του παρουσία κόντρα στην Ελμπασάνι.

Ο Ισπανός στράικερ από την επιστροφή των “κίτρινων” στη Θεσσαλονίκη από την Ολλανδία και -πολύ περισσότερο- από την απόκτηση των συμπατριωτών του, Μάγιο και Μόντσου, διαφαίνεται στη συμπεριφορά του ότι έχει αρχίζει να αλλάζει σκεπτικό. Ενώ από το τέλος της προηγούμενης σεζόν το μυαλό του ήταν στο… φευγιό, με προορισμό τις χώρες που δίνουν πετροδολάρια στους παίκτες, και στη διάρκεια της προετοιμασίας αυτού του καλοκαιριού δεν θύμιζε σε κάτι τον ποδοσφαιριστή που θαύμασε όλος ο κόσμος στην Ελλάδα -κι όχι μόνο- τη σεζόν 2023-2024, άρχισε πλέον να παίρνει στροφή προς τα… μέσα!

Αυτό που φέρεται να λέει πλέον στους συναδέλφους του στα αποδυτήρια, αλλά και στους ανθρώπους του τεχνικού επιτελείου είναι ότι θα προσπαθήσει να μπει και πάλι στο κλίμα της ομάδας και να διεκδικήσει τη θέση του βασικού, μιας και σε δέκα ημέρες ξεκινάει το πρωτάθλημα της νέας σεζόν. Υποστηρίζει ότι αρχίζει να βγάζει από τη σκέψη του το φόβο μην τραυματιστεί και χάσει την ευκαιρία μιας μεταγραφής, που θα του απέφερε μια πλουσιοπάροχη αμοιβή, γιατί ακριβώς δεν έχει εμφανιστεί κάτι τέτοιο ως τώρα και ταυτόχρονα χάνει από την προετοιμασία του, με την έννοια ότι δεν προπονείται όπως αρμόζει σε έναν παίκτη του δικού του επιπέδου.

Στο σημείο αυτό πρέπει να τονιστεί και ο τρόπος που προσπάθησε να διαχειριστεί τον παίκτη ο Άκης Μάντζιος. Χωρίς να τον απομονώσει και να του δείξει ότι προκαλεί εκνευρισμό με τη συμπεριφορά του, του έδωσε να καταλάβει με τη μη χρησιμοποίησή του, αλλά και με όσα μέσα στο καλοκαίρι του έχει πει, ότι μόνο κέρδος θα έχει, αν δουλέψει σωστά και συμμετέχει στην ομάδα σα να μην υπάρχει καμία προοπτική μεταγραφής. Κανονικά, δηλαδή!

Χωρίς κανείς να αποκλείει ότι θα προκύψει πρόταση για τον Μορόν, που θα ικανοποιεί και τον ίδιο και τον Άρη, θα φανεί προσεχώς, αν η διάθεση του Ισπανού να γυρίσει τον διακόπτη είναι προσωρινή ή μόνιμη. Η παρουσία του, αλλά ταυτόχρονα και η μη ουσιαστική συμμετοχή του στην ομάδα, μόνο κακό κάνει στον ίδιο και στο σύλλογο. Διότι, είναι σα να μην έχει ο Άρης βασικό σέντερ φορ, ενώ διαθέτει τον πρώτο σκόρερ του πρωταθλήματος την περασμένη αγωνιστική περίοδο…


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.