Άρης: Υποδέχεται Σίντκλιφ, Σιφουέντες

Σε αναμονή των Φίλιπ Σίντκλιφ και Χοσέ Σιφουέντες μέσα στις επόμενες ημέρες είναι ο Άρης, για να κλείσουν και τυπικά οι μεταγραφές τους - Ανεβάζουν στροφές Χούλιαν Κουέστα και Φράνκο Φεράρι

Ο Άρης ετοιμάζεται να υποδεχτεί ενδεχόμενα νέα μεταγραφικά αποκτήματα. Κατά σειρά, τους Φίλιπ Σίντκλιφ και Χοσέ Σιφουέντες, όπως λέει ο προγραμματισμός που έχουν κάνει οι “κίτρινοι”. Ο πρώτος αναμένεται στη Θεσσαλονίκη την Παρασκευή (9/8) και ο δεύτερος μέσα στο ερχόμενο Σαββατοκύριακο (10-11/8).

Εφόσον όλα κυλήσουν καλά με τους δύο παίκτες, δηλαδή περάσουν με επιτυχία τις ιατρικές εξετάσεις και δεν εμφανιστεί κάποιο πρόσκομμα της τελευταίας στιγμής στην υπογραφή των συμβολαίων, τότε οι “κίτρινοι” θα καλύψουν δύο θέσεις στο ρόστερ, για τις οποίες ζητούσαν επιτακτικά λύση. Με τον Σίντκλιφ αυτή του τερματοφύλακα και με τον Σιφουέντες αυτή του αμυντικού μέσου. Ο πρώτος θα αποκτηθεί με μεταγραφή από τη σουηδική Μπρομαποϊκάρνα και ο δεύτερος ως δανεικός από τη σκωτσέζικη Ρέιντζερς.

Στο μεταξύ, η ομάδα συνεχίζει την προετοιμασία της εν όψει της έναρξης του πρωταθλήματος. Την Πέμπτη η προπόνηση έγινε στο “Κλεάνθης Βικελίδης”, καθώς στο Νέο Ρύσιο γίνονται εργασίες. Οι Χουλιάν Κουέστα και Φράνκο Φεράρι προπονήθηκαν κανονικά. Στον αντίποδα, ο Πιονέ Σίστο έκανε και ο πάλι θεραπεία και ατομικό, ενώ ο Βλαντιμίρ Νταρίντα συνέχισε το ατομικό πρόγραμμα.

Την Παρασκευή (9/8) έχει προγραμματιστεί απογευματινή προπόνηση στο “Κλεάνθης Βικελίδης”. 


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.