Άρης: “Ταμείο” δύο αγώνων, οι δοκιμές Μάντζιου και ο χρόνος (video)

Η εικόνα του Άρη στα δύο φιλικά παιχνίδια με την Ελμπασάνι και τη Λαμία

Δύο φιλικά παιχνίδια είχε η τελευταία εβδομάδα του Άρη πριν από την επίσημη έναρξη των υποχρεώσεών του στο Πρωτάθλημα. Δύο αγώνες με την Ελμπασάνι και τη Λαμία που έδειξαν πράγματα και σε ό,τι αφορά στις δοκιμές του Μάντζιου και κάποιες από τις σκέψεις του Έλληνα τεχνικού εν όψει της έναρξης του Πρωταθλήματος.

-Ήταν δύο παιχνίδια στα οποία δεν έπαιξε λόγω των ενοχλήσεων στον ώμο ο Κουέστα. Και στα δύο έπαιξε τερματοφύλακας ο 20χρονος, Κωνσταντίνος Κυριαζής. Ο Κουέστα τρέχει να προλάβει να είναι έτοιμος για την πρεμιέρα. 

-Θέλει να κερδίσει χρόνο ο Μάγιο στη θέση του δεξιού μπακ. Έπαιξε και στα δύο παιχνίδια. Ο Μάντζιος θέλει να είναι έτοιμος ο Ισπανός για να έχει διαθέσιμο τον έτερο Ισπανό πλάγιο μπακ, τον Μοντόγια, είτε για τη θέση του αριστερού μπακ, είτε για αυτή του αμυντικού μέσου.

-Στο κέντρο της άμυνας, δίπλα στον Μπράμπετς, έπαιξε και ο Ροζ και ο Βέλεθ

-Αριστερός μπακ, στο παιχνίδι με την Ελμπασάνι έπαιξε για ένα διάστημα, ο Παναγίδης, επανήλθε με Μοντόγια και Φεράρι στο παιχνίδι με τη Λαμία. Στα άκρα της άμυνας, αλλαγή και στα δύο παιχνίδια έπαιξε ο Φατόρε.

-Στη θέση του αμυντικού μέσου είναι το δίλημμα λόγω της τιμωρίας, στην αρχή, του Ζουλς. Θα είναι ο Μοντόγια, ο Βέλεθ, θα επιλέξει κάτι άλλο ο Μάντζιος; Ο Ελληνας τεχνικός πάντως δοκίμασε τους δύο Ισπανούς.

-Χρειάζεται χρόνο και ο Μόντσου (έπαιξε και στα δύο φιλικά παιχνίδια) για να μπει πιο πολύ στην ομάδα και να είναι επιδραστικός. 

Μάντζιος δοκίμασε σχήμα που θα είναι μαζί και ο Μόντσου και ο Γκαρθία, στην τριάδα των χαφ. Κι όλα αυτά βέβαια, μέχρι να επιστρέψει και ο Νταρίντα που λόγω των ενοχλήσεων που είχε, δεν έπαιξε ακόμη μαζί με τον Μόντσου.

-Στους εξτρέμ, κάποια δυνατά διαστήματα του Σενεγαλέζου, Κλέιτον Ντιαντί έδειξαν ότι θα είναι επιλογή ενώ ο δεν έπαιξε καθόλου ο Σίστο στα δύο φιλικά λόγω τραυματισμού. 

Μορόν έπαιξε από την αρχή με τη Λαμία (στα προηγούμενα έμπαινε ως αλλαγή) ενώ ο Σαμόρα χρησιμοποιήθηκε και αυτός αρκετά στη θέση του φορ και στα φιλικά στην Ολλανδία αλλά και επί ελληνικού εδάφους. 


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.