Τουρκικό ρεπορτάζ αναφέρει πως η ΑΕΚ κινείται για την απόκτηση πρώην αριστερού μπακ του Ολυμπιακού.

Ενδιαφέρον για την απόκτηση του Αρτούρ Μαζουακού που αγωνίζεται στην Μπεσίκτας έχει εκφράσει η ΑΕΚ όπως αναφέρει Τούρκος δημοσιογράφος.

Όπως αναφέρει ο Τούρκος δημοσιογράφος Σερκάν Ντικμέ στο «Χ», η ΑΕΚ κινείται για την απόκτηση του αριστερού μπακ της Μπεσίκτας, Αρτούρ Μαζουακού, ο οποίος στο παρελθόν είχε αγωνιστεί στον Ολυμπιακό.

«Η ΑΕΚ έχει ξεκινήσει τις προσπάθειές της για τη μεταγραφή του Αρτούρ Μαζουακού. Ο Μαζουακού είναι ανοικτός στην πρόταση. Η Μπεσίκτας θέλει να πάρει κάποια χρήματα, ενώ δουλεύει εδώ και κάποιο διάστημα τη μεταγραφή ενός ξένου αριστερού μπακ. Η διοίκηση της Μπεσίκτας έχει εναλλακτικές έτοιμες σε περίπτωση που ο Μαζουακού φύγει», αναφέρει ο Τούρκος ρεπόρτερ στην ανάρτησή του.

Ο 30χρονος Κονγκολέζος διεθνής αριστερός μπακ, που έχει και γαλλική υπηκοότητα, είχε πάρει μεταγραφή από τον Ολυμπιακό στη Γουέστ Χαμ το καλοκαίρι του 2016, ενώ το 2022 είχε παραχωρηθεί δανεικός στην Μπεσίκτας, η οποία το περσινό καλοκαίρι τον απόκτησε έναντι 2 εκατ ευρώ.

Με την Μπεσίκτας ο Μαζουακού μετράει 62 συμμετοχές με δύο γκολ και οκτώ ασίστ.

O 30χρονος αριστερό μπακ όντως ήταν μία περίπτωση που εξετάστηκε από την ΑΕΚ, η οποία όμως φαίνεται πως έχει αποφασίσει να μην προχωρήσει τις διαδικασίες.