Α bola: «Δεν θα αυξήσει την προσφορά η Σπόρτινγκ για Ιωαννίδη»

Πορτογαλικό δημοσίευμα αναφέρει ότι η Σπόρτινγκ Λισαβόνας δε θα ανεβάσει την οικονομική προσφορά για τον Φώτη Ιωαννίδη του Παναθηναϊκού λόγω της Λέστερ.

Νέο δημοσίευμα από την Πορτογαλία για Σπόρτινγκ Λισαβόνας και Φώτη Ιωαννίδη. Με βάση το ρεπορτάζ της «A bola» τα «λιοντάρια» εξετάζουν και άλλες περιπτώσεις επιθετικών εκτός από εκείνη του Έλληνα διεθνή.

Παράλληλα το ίδιο δημοσίευμα αναφέρει ότι τα «λιοντάρια» δε θα ανεβάσουν την προσφορά για τον 24χρονος στράικερ ύστερα από την υπάρξη ενδιαφέροντος από τη Λέστερ. Οι Άγγλοι προσφέρουν 27 εκατομμύρια ευρώ στους «πράσινους» για την μεταγραφή του νεαρού φορ.

«Η προσφορά 27 εκατ. ευρώ της Λέστερ για τον φορ του Παναθηναϊκού έχει περιπλέξει την κατάσταση για τη Σπόρτινγκ, η οποία περιμένει, αλλά ήδη σκέφτεται τις εναλλακτικές λύσεις. Διότι δεν μπορεί να αυξήσει άλλο την προσφορά της», αναφέρει αρχικά το δημοσίευμα και συνεχίζει: «Οι άνθρωποι της Σπόρτινγκ θα περιμένουν ώστε να δουν αν θα κάνει οριστική κίνηση η Λέστερ, αλλά έχουν αρχίζει να προετοιμάζονται για το plan b».

Οι άνθρωποι της Σπόρτινγκ πιστεύουν ότι ο Ιωαννίδης προτιμά μια πιθανή μεταγραφή στους Πορτογάλους, αντί στη Λέστερ λόγω της συμμετοχής σε ευρωπαϊκές διοργανώσεις.


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.