ΠΑΟΚ: Νέα γερμανική ομάδα για Κουλιεράκη, πιθανή πώληση του στόπερ!

Μεγάλη πρόταση από τη Βόλφσμπουργκ για την απόκτηση του Κωνσταντίνου Κουλιεράκη, οι Γερμανοί προσφέρουν 15 εκατομμύρια ευρώ αλλά η μεταγραφή πιθανότατα θα ολοκληρωθεί μετά τα ευρωπαϊκά playoffs.

Ύστερα από τις Άιντραχτ Φρανκφούρτης και Στουτγκάρδη, η Βόλφσμπουργκ είναι διατεθειμένη να προσφέρει 15.000.000 ευρώ στον ΠΑΟΚ για τον Κωνσταντίνο Κουλιεράκη. Οι εμφανίσεις του Χανιώτη στόπερ στα προκριματικά των ευρωπαϊκών διοργανώσεων έχουν τραβήξει τα βλέμματα μεγάλων κλαμπ από το εξωτερικό.

Η Βόλφσμπουργκ κατέθεσε την πρόταση στον «Δικέφαλο του Βορρά» και η ομάδα της Θεσσαλονίκης μπήκε σε συζητήσεις με τους Γερμανούς. Όμως οι «ασπρόμαυροι» θέτουν μια προϋπόθεση στους «λύκους» την παραμονή του Έλληνα αμυντικού στη συμπρωτεύουσα μέχρι το φινάλε των ευρωπαϊκών playoffs. Στη συμφωνία των δύο ομάδων θα μπει και ποσοστό μεταπώλησης που ικανοποίει τον ΠΑΟΚ.

Αξίζει να σημειωθεί ότι οι ιθύνοντες της Βόλφσμπουργκ είναι θετικοί στην απαίτηση των Πρωταθλητών Ελλάδα και έχουν τον πρώτο λόγο σε σχέση με Άιντραχτ και Στουτγκάρδη για την απόκτηση του 21χρονου στόπερ.


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.