Ο Ντιέγκο Αλόνσο αναμένεται να παρατάξει τον Παναθηναϊκός με αρκετές αλλαγές στο βασικό σχήμα, συγκριτικά με το ματς κόντρα στον Άγιαξ, στην εντός έδρας αναμέτρηση με τον Αστέρα Τρίπολη (20:00).

Οι «πράσινοι» θέλουν τη νίκη για να ξεκινήσουν με τον καλύτερο τρόπο τις υποχρεώσεις τους στο φετινό πρωτάθλημα και παράλληλα να αφήσουν πίσω τους την απογοήτευση από τον αποκλεισμό στη διαδικασία των πέναλτι από τους Ολλανδούς. Οι «πράσινοι» θα αγωνιστούν στο συγκεκριμένο ματς, χωρίς την παρουσία φιλάθλων στις εξέδρες. Ο Ουρουγουανός τεχνικός θέλει να δώσει ανάσες σε ορισμένους παίκτες, εν όψει και της πρώτης αναμέτρησης με τη Λανς, για τα play off του Europa Conference League. Ο προπονητής του «τριφυλλιού» δεν υπολογίζει για το συγκεκριμένο ματς στους Μπάλντοκ, Ντραγκόφσκι, Τσέριν και Σπόραρ, οι οποίοι έμειναν εκτός αποστολής.

Το «τριφύλλι» αναμένεται να παραταχθεί με τον Λοντίγκιν στην εστία και τους Ίνγκασον και Γεντβάι στο κέντρο της άμυνας. Οι Βαγιαννίδης και Μαξ θα είναι οι δυο πλάγιοι μπακ, ενώ οι Βιλένα και Μαξίμοβιτς θα ξεκινήσουν στον άξονα της μεσαίας γραμμής. Οι Τετέ, Λημνιός και Μπακασέτας θα είναι οι τρεις μεσοεπιθετικοί, με τον Γερεμέγεφ στην κορυφή της επίθεσης.