Παναθηναϊκός: Το μυαλό όλων στο ματς με τους Αρκάδες

Το παιχνίδι με τον Άγιαξ ανήκει στο παρελθόν και από αύριο το μυαλό όλων στον Παναθηναϊκό βρίσκεται στον σημερινό αγώνα που θα διεξαχθεί στο ΟΑΚΑ, κόντρα στον Αστέρας ΑΚΤΩΡ.

Άλλωστε ο βασικός στόχος του Παναθηναϊκού είναι το πρωτάθλημα και είναι λογικό το ενδιαφέρον των πράσινων να επικεντρώνεται στη συγκεκριμένη κρίσιμη αναμέτρηση, ένα ματς με μεγάλο βαθμό δυσκολίας.

Ο Ντιέγκο Αλόνσο είχε λίγες μέρες στη διάθεση του για να προετοιμάσει την ομάδα για την πρεμιέρα του πρωταθλήματος με τους Αρκάδες και σε αυτό το σύντομο χρονικό διάστημα που μεσολάβησε από την αναμέτρηση στο Γιόχαν Κρόϊφ Αρένα, προσπάθησε να τονώσει την ψυχολογία των ποδοσφαιριστών του.

Κακά τα ψέματα, σε αυτές τις περιπτώσεις όταν φτάνεις στην πηγή και δεν καταφέρνεις να πιεις νερό, σου “κόβονται τα πόδια”. Ο Παναθηναϊκός έφθασε μια ανάσα από το θαύμα και τελικά αποκλείστηκε στα πέναλτι.

Αυτόν τον αποκλεισμό δεν μπορεί κανείς να τον χωνέψει εύκολα. Γι’ αυτό το λόγο ο Ουρουγουάης προπονητής φρόντισε να τονώσει πάνω από όλα την ψυχολογία των ποδοσφαιριστών του.

Βεβαίως, τα κέρδη από τον αγώνα της Ολλανδίας είναι πολλά, καθώς οι τιμές των πράσινων παικτών στο ποδοσφαιρικό χρηματιστήριο, ανέβηκαν κατακόρυφα, ύστερα από αυτή την εξαιρετική εμφάνιση.

Σε ό,τι αφορά το ιατρικό δελτίο ενόψει της σημερινής πρεμιέρας όλοι οι παίκτες είναι ετοιμοπόλεμοι, εκτός του Μπάλντοκ, που γυμνάστηκε χθες, αλλά δεν είναι 100% έτοιμος.
Επίσης, θα απουσιάσει ο Κώτσιρας, που είναι τιμωρημένος.

Η ενδεκάδα ενδέχεται να έχει αρκετές αλλαγές σε σχέση με τον αγώνα της Ολλανδίας, καθώς ο Αλόνσο θέλει να ξεκουράσει κάποιους ποδοσφαιριστές του, ώστε να τους έχει πιο φρέσκους για τον κρίσιμο εκτός έδρας αγώνα με τη Λανς, που ακολουθεί, την προσεχή Πέμπτη.

Σύμφωνα με όλες τις ενδείξεις οι πράσινοι θα ξεκινήσουν σήμερα με την ακόλουθη σύνθεση :

Λοντίγκιν, δεξιά Βαγιαννιδης αριστερά Μαξ. Στόπερ θα παίξουν Σένκεφελντ και Ίγκανσον. Στη μεσαία γραμμή Ζέκα, Μαξίμοβιτς, Τετέ και στην επίθεση Ιωαννίδης Μαντσίνι και Τζούρισιτς.


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.