«Κοντά στην απόκτηση του Πελίστρι ο Παναθηναϊκός»

Έτοιμος να ολοκληρώσει μία σπουδαία μεταγραφή είναι ο Παναθηναϊκός σύμφωνα με τον έγκυρο Ιταλό δημοσιογράφο, Φαμπρίτσιο Ρομάνο.

Ο Ουρουγουανός εξτρέμ της Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ βρίσκεται εδώ και αρκετό καιρό στα ραντάρ του Παναθηναϊκού, αφού είναι ένας ποδοσφαιριστής που γνωρίζει πολύ καλά ο συμπατριώτης του και προπονητής των «πρασίνων», Ντιέγκο Αλόνσο (ήταν αυτός που τον εμπιστεύτηκε στην εθνική ομάδα), όμως η περίπτωση εξαρχής δεν ήταν καθόλου εύκολη.

Παρόλα αυτά, οι «πράσινοι» δεν εγκατέλειψαν ποτέ την προσπάθεια και σύμφωνα με τον Φαμπρίτσιο Ρομάνο, πλέον είναι σε προχωρημένες επαφές με τη Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ για την απόκτηση του Φακούντο Πελίστρι. Μάλιστα, οι δύο πλευρές δεν συζητούν για τον δανεισμό του ποδοσφαιριστή, αλλά για κανονική μεταγραφή.

Η υπόθεση δεν έχει ακόμη τελειώσει, αλλά βρίσκεται σε πολύ καλό δρόμο για τον Παναθηναϊκό και υπάρχει αισιοδοξία πως ο 22χρονος εξτρέμ θα ντυθεί στα πράσινα.

Άλλωστε, όπως αναφέρει ο Ιταλός δημοσιογράφος, τις επόμενες ημέρες αναμένονται εξελίξεις.

Από τον Παναθηναϊκό πάντως έσπευσαν να διαψεύσουν το εν λόγω δημοσίευμα του Φαμπρίτσιο Ρομάνο, ξεκαθαρίζοντας πως συνεχίζουν να κινούνται στο μεταγραφικό παζάρι χωρίς να αποκαλύπτουν τους στόχους τους.


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.