Λεβαδειακός-Athens Kallithea 0-0: Κρατούν τον βαθμό, θέλουν βελτίωση (highlights)

Χωρίς νικητή η πρεμιέρα των δύο νεοφώτιστων, σε ένα ματς που άργησε να βρει ρυθμό. Καλύτερος ο Λεβαδειακός στο δεύτερο μέρος, είχε δοκάρι, αλλά δεν μπόρεσε να σκοράρει. Ζήτησε πέναλτι στο 90+6' η Athens Kallithea.

Ισόπαλοι αναδείχτηκαν Λεβαδειακός και Athens Kallithea στην πρεμιέρα τους στην Stoiximan Super League. Οι δύο νεοφώτιστοι άργησαν να βρουν ρυθμό, όμως με την πάροδο του χρόνου έδειξαν κάποιες από τις αρετές τους, αν και πρέπει να βελτιωθούν, προκειμένου να πετύχουν τους στόχους τους στη σεζόν.

Οι γηπεδούχοι ήταν καλύτεροι στο δεύτερο μέρος, είχαν δοκάρι στο 78’ με τον Τσάπρα, αλλά δεν μπόρεσαν να σκοράρουν. Από την απέναντι πλευρά οι φιλοξενούμενοι κράτησαν το μηδέν στην άμυνα και διαμαρτύρονται για πέναλτι στην τελευταία φάση του αγώνα. Ο Τζιάνι βγήκε τετ α τετ, ο Παπαδόπουλος τον μάρκαρε, με τον διαιτητή Τσιάρα να θεωρεί πως δεν υπήρξε παράβαση. Κάτι που βρήκε σύμφωνο και τον VAR Βεργέτη, με το 0-0 να είναι το τελικό αποτέλεσμα…

Λίγα πράγματα…

Υποτονικό ήταν το πρώτο κομμάτι του αγώνα στο «Λάμπρος Κατσώνης», με τις δύο ομάδες να ψάχνουν τα πατήματά τους. Στο 12’, η Athens Kallithea σκόραρε με τον Ουλντρίκις, με το τέρμα του να μη μετράει καθώς ήταν σε θέση οφσάιντ. Το παιχνίδι δεν είχε ρυθμό, με τον Λεβαδειακό να παίρνει την πρωτοβουλία των κινήσεων με την πάροδο του χρόνου. Στο 33’ ο Κωστή προσπάθησε να νικήσει τον Μπαραγκάν από μακριά, δίχως επιτυχία. Αυτή ήταν ουσιαστικά και η τελευταία καλή στιγμή του ημιχρόνου, ένα 45λεπτο το οποίο δεν είχε πολλές συγκινήσεις…

Καλύτερη ειόνα, δοκάρι, και διαμαρτυρίες για πέναλτι, αλλά…

Καλύτερη ήταν η εικόνα των δύο ομάδων στο ματς μετά την ανάπαυλα, με την Athens Kallithea να χάνει την πρώτη στιγμή του δεύτερου μέρους. Στο 55’, ο Ματίγια εκτέλεσε απευθείας φάουλ από καλή θέση, με την μπάλα να περνάει λίγο άουτ. Ο Λεβαδειακός «απάντησε» στο 61’ με τον Πλέγα να τεστάρει τα αντανακλαστικά του Μπαραγκάν, που έδιωξε με υπερένταση την μακρινή προσπάθεια του Έλληνα χαφ.

Χρειάστηκε να φτάσουμε στο 78’ για να έχουμε την επόμενη καλή στιγμή στο παιχνίδι, με τους γηπεδούχους να φτάνουν μία «ανάσα» από το 1-0! Ο Τσάπρας μπήκε μέσα στην περιοχή, σούταρε από δύσκολη γωνία… έξυπνα, με την μπάλα να μην του κάνει το χατίρι και να σταματάει στο δοκάρι.

Οι Βοιωτοί συνέχιζαν να πιέζουν προκειμένου να βρουν το γκολ, είχαν τελικές στο τελευταίο κομμάτι της συνάντησης, χωρίς να φτάσουν στο επιθυμητό αποτέλεσμα. Στο 90+6′ οι φιλοξενούμενοι ζήτησαν πέναλτι, αλλά ο διαιτητής και ο VAR αποφάσισαν ότι δεν υπήρξε παράβαση.

Έτσι, το 0-0 ήταν το τελικό αποτέλεσμα των δύο νεοφώτιστων.

Η ταυτότητα του ματς:

1η αγωνιστική Stoiximan Super League

Γήπεδο: Δημοτικό Στάδιο «Λάμπρος Κατσώνης»

Διαιτητής: Παναγιώτης-Ραφαήλ Τσιάρας

Βοηθοί: Ιωάννης Καραγκιζόπουλος, Βασίλειος Μωυσιάδης

4ος: Αλέξανδρος Κατσικογιάννης

Κίτρινες: 53’ Μεχία, 73’ Κωστή, 75’ Γιαννιώτας – 30’ Ντιμπά, 51’ Μερκάτι, 74’ Μπαραγκάν, 75’ Ματίγια, 81’ Λουκίνας

Σκόρερ: –

Λεβαδειακός (Παπαδόπουλος): Γκροφ – Τσάπρας, Μορέιρα (56’ Πλέγας), Παπαδόπουλος, Βήχος, Κωστή, Μεχία (70’ Συμελίδης), Λαμαράνα (56’ Γιαννιώτας), Όζμπολτ (78’ Ρόμο), Κάσσος (56’ Εραμούσπε), Πεντρόσο

Athens Kallithea (Ντονάτι): Μπαραγκάν, Σοΐρι (83’ Χάνουσεκ), Ισιμάτ-Μιρίν, Μεχίας, Πασαλίδης, Μανθάτης, Μότοκ (65’ Τζιάνι), Μουτίνιο (86’ Ντεμέτριους), Μερκάτι, Ντιμπά (46’ Ματίγια), Ουλντρίκις (65’ Λουκίνας)


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.