Βαγιαννίδης: «Υπήρχε μια νωχελικότητα, μια αδράνεια» (video)

Στην κακή εμφάνιση του Παναθηναϊκού απέναντι στον Αστέρα AKTOR στάθηκε ο Γιώργος Βαγιαννίδης μετά την ήττα από τους Αρκάδες.

Απογοητευμένος ο Γιώργος Βαγιαννίδης από την εμφάνιση του Παναθηναϊκού, κόντρα στον Αστέρα AKTOR, αλλά κυρίως από την ήττα στην πρεμιέρα.

«Από την αρχή φαινόταν ότι δεν είχαμε μπει καλά στον αγωνιστικό χώρο. Υπήρχε μία νωχελικότητα, μία αδράνεια. Σίγουρα, η κόκκινη επηρέασε πολύ το παιχνίδι, αλλά ακόμα και μετά την κόκκινη είχαμε την μπάλα στα πόδια μας και δεν μπορούσαμε να δημιουργήσουμε καταστάσεις για να είμαστε πιο επικίνδυνοι. Πραγματικά είναι μία μέρα που δεν την περιμέναμε έτσι. Πρέπει από τα ευρωπαϊκά παιχνίδια σε αυτά του πρωταθλήματος να είμαστε έτοιμοι και σήμερα δεν ήμασταν.

Όσον αφορά στο πνευματικό κομμάτι ήμασταν ευχαριστημένοι από την εμφάνισή μας κόντρα στον Άγιαξ. Υπήρξαν πολλές αλλαγές. Οι παίκτες που πήραμε την ευκαιρία για να παίξουμε, έπρεπε να ήμασταν πιο έτοιμοι και πιο αποφασιστικοί στο παιχνίδι. Και αυτός ήταν ένας από τους λόγους που ηττηθήκαμε.

Όταν παίζεις ένα τόσο επιθετικό ποδόσφαιρο, πρέπει να είσαι έτοιμος να γυρίσεις γρήγορα και να έχεις καλή ισορροπία πίσω. Το πιο εύκολο είναι να κλέβουμε την μπάλα ψηλά και να βρισκόμαστε ξανά σε θέση επίθεσης. Σήμερα υπήρχε απόσταση. Ίσως τα πόδια κάποιων παικτών ήταν βαριά, ήμασταν λίγο κουρασμένοι. Και υπήρχαν μεγάλες αποστάσεις και γι’ αυτό το λόγο έπρεπε να κάνουμε 60 μέτρα σπρίντ για να κόψουμε τις φάσεις. Αυτό στο δεύτερο ημίχρονο μας κούρασε παραπάνω. Ένας λόγος είναι και η αποβολή του Ζέκα. Είναι όλα μέσα στο παιχνίδι»


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.