Λαμέλα: «Επίμονη ομάδα η ΑΕΚ, τιμή να φοράω αυτή τη φανέλα!» (video)

Όλα όσα δήλωσε ο Έρικ Λαμέλα μετά την πρεμιέρα της ΑΕΚ επί του ΟΦΗ, τη μεταγραφή στην Ένωση, αλλά και την αγωνιστική του κατάσταση.

Αναλυτικά οι δηλώσεις του:

Για το παιχνίδι ΑΕΚ – ΟΦΗ: Είναι μεγάλη μου χαρά και τιμή να φοράω τη φανέλα της ΑΕΚ. Όσον αφορά το σημερινό παιχνίδι είμαστε ικανοποιημένοι με την απόδοση της ομάδας και θέλουμε να έχουμε παρόμοιες επιδόσεις και εγώ από την πλευρά μου να βοηθήσω την ομάδα“.

Για τον αποκλεισμό της Νόα: “Είναι αλήθεια ότι στο τελευταίο παιχνίδι έπρεπε να κάνουμε υπερπροσπάθεια για να το γυρίσουμε. Τα πράγματα δεν πήγαν όπως τα θέλαμε. Πρέπει να καταλάβουμε ότι αν είμαστε και λίγο χαλαροί τα πράγματα μπορεί να πάνε στραβά. Σήμερα δεν αφήσαμε περιθώρια στον αντίπαλο κι ελπίζω τα πράγματα να πάνε καλύτερα“.

Για το στόρι της μεταγραφής του στην ΑΕΚ: “Είναι η επιμονή της ομάδας. Μίλησα με πολλούς για να μπορέσω να έρθω. Μπήκα στη διαδικασία για να δω την ομάδα, είδα την ιστορία της ομάδας, παιχνίδια της αλλά και το πάθος του κόσμου που μοιάζει με την Αργεντινή. Αυτά με βοήθησαν για να πάρω απόφαση και να έρθω εδώ“.

Σε τι βαθμό ετοιμότητας βρίσκεται αυτή τη στιγμή: “Πιστεύω ότι είμαι σε καλό επίπεδο. Δεν έπαιξα κάποιο φιλικό, αλλά είμαι έτοιμος όταν μου ζητηθεί να βοηθήσω την ομάδα. Είτε ως βασικός είτε από τον πάγκο, είμαι εδώ για να βοηθήσω“.


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.