Παναιτωλικός-Λαμία 0-1: Του έχει πάρει τον αέρα… (highlights)

Με το γκολ του Βλαχομήτρου στο 65ο λεπτό, η Λάμία επικράτησε 1-0 του Παναιτωλικού στο Αγρίνιο, στην αναμέτρηση που έκλεισε την πρεμιέρα στη Stoiximan Super League.

Μπορεί στις μεταξύ τους αναμετρήσεις να κυριαρχεί η ισοπαλία (8 σε 18 ματς ανεξαρτήτου έδρας), αλλά στο Αγρίνιο, η ομάδα της Φθιώτιδας κυριαρχεί τα τελευταία χρόνια, με τρεις νίκες κια μία ισοπαλία, στις τέσσερις τελευταίες επισκέψεις της στην έδρα του Παναιτωλικού!

ΟΤΑΝ ΕΜΕΙΝΕ ΜΕ 10 ΕΠΑΙΞΕ ΚΑΛΥΤΕΡΑ

Η Λαμία ξεκίνησε με επιθετικό πνεύμα το παιχνίδι και πολύ γρήγορα απέκτησε σημαντικό πλεονέκτημα, καθώς στο 13ο λεπτό ο Παναιτωλικός έμεινε με 10 παίκτες. Ο Βλαχομήτρος έκανε αντικανονικό τάκλιν στον Σιέλη που έβγαινε απέναντι στον Τσάβες λίγο έξω από την περιοχή. Ο διαιτητής έδειξε ότι δεν υπάρχει κάποια παράβαση. Ο Ευαγγέλου κάλεσε τον Πολυχρόνη να δει ξανά τη φάση και μετά από on field review, τον απέβαλε με απευθείας κόκκινη κάρτα.

Ο Γιάννης Πετράκης επέλεξε στη συνέχεια να παίξει με τον Λομόνακο μοναδικό προωθημένο και με τον Ντίας να κινείται πιο πολύ στον άξονα. Ενώ θα περιμέναμε την ομάδα του Μαρίνου Σατσιά να γίνει πιο πιεστική, οι Αγρινιώτες ήταν αυτοί που είχαν τις καλύτερες φάσεις. Στο 32ο λεπτό ο Λομόνακο εκμεταλλεύτηκε το λάθος του Γιαννούτσουκαι βγήκε τετ-α-τετ με τον Κόστιτς, αλλά ο Σέρβος πορτιέρε τον σταμάτησε. Αυτή ήταν η καλύτερη στιγμή στο ματς. Αμέσως μετά στο μακρινό γέμισμα του Τσάβες, έδιωξε με υπερένταση ο Κόστιτς σε κόρνερ. Φάση αλά Τσαντσάρεβιτς στο Νόα-ΑΕΚ!

Στο 39΄, καλή εκτέλεση φάουλ του Λιάβα, η μπάλα πέρασε λίγο πάνω από το οριζόντιο δοκάρι. Στο 43ο λεπτό παρα λίγο να έχουμε το αυτογκόλ της χρονιάς, όταν άθελα του ο Φουρτάδο έκανε μία λόμπα προς την εστία του από μακρινή απόσταση, ο Κόστιτς έκανε πιεζόμενος την κεφαλιά προς τα πίσω, με τη μπάλα να περνάει οριακά δίπλα από την εστία. Στο πρώτο ημίχρονο δεν μέτρησαν σωστά δύο γκολ του Παναιτωλικού από Τορεχόν και Λομονάκο, καθώς ήταν εκτεθειμένοι.

ΈΧΑΣΕ ΠΕΝΑΛΤΙ Η ΟΜΑΔΑ ΤΟΥ ΠΕΤΡΑΚΗ ΣΤΟ ΤΕΛΟΣ

Το δεύτερο ημίχρονο ξεκίνησε με δύο αλλαγές για τη Λαμία, με τους Ραντόνια και Γκουίντο να αντικαθιστούν τους Ντεντάκη και Αθανασακόπουλο αντίστοιχα, στο ντεμπούτο και για τους δύο! Στο 50ο λεπτό είδαμε μία φάση από τη Λαμία με το σουτ εκτός περιοχής από τον Μέκιτς, να περνάει άουτ. Τρία λεπτά αργότερα ύστερα από σέντρα του Ραντόνια από τα δεξιά, ο Σαραμαντάς έπιασε το σουτ, με τον Τσάβες να διώχνει σε κόρνερ.

Η Λαμία έψαχνε πλέον φανερά το γκολ παίζοντας πιο επιθετικά και στο 58΄απείλησε εκ νέου με το σουτ του Φουρτάδο να περνάει πάνω από το οριζόντιο δοκάρι. Ο σκοπός για την ομάδα της Φθιώτιδας επιτεύχθηκε στο 65ο λεπτό, όταν ο Φουρτάδο έκανε τη σέντρα από τα δεξιά, η μπάλα βρήκε σε αμυντικό του Παναιτωλικού, ο Βλαχομήτρος ευνοήθηκε από την κόντρα και με ωραία κεφαλιά έστειλε την μπάλα στα δίχτυα. Στη 2η θητεία του στη Λαμία ο 22χρονος φορ, πέτυχε το πρώτο του γκολ με τη φανέλα της ομάδας της Φθώτιδας σε επίπεδο Stoiximan Super League.

Με συνεχόμενες αλλαγές (Κουντούρης, Νικολάου Μάιντεβατς), ο Γιάννης Πετράκης προσπάθησε να δώσει ώθηση στην ομάδα του, να μη φύγει τουλάχιστον ηττημενη από το γήπεδο. Μάλιστα στο 81ο λεπτό, η Λαμία έμεινε και αυτή με 10 παίκτες, λόγω αποβολής με δεύτερη κίτρινη κάρτα του Γκουΐντο, για σκληρό μαρκάρισμα πάνω στον Παντελάκη. Στο 87ο λεπτό, ο Παναιτωλικός είχε τη μεγάλη ευκαιρία να ισοφαρίσει, με τον Κορνέζο να κάνει χέρι μέσα στην περιοχή, αλλά τον Ντίας να μην μπορεί να σκοράρει από την άσπρη βούλα, στέλνοντας τη μπάλα στο δοκάρι.

ΠΑΝΑΙΤΩΛΙΚΟΣ (Γιάννης Πετράκης): Τσάβες, Σιέλης, Παντελάκης (84΄ Τσελίκοβιτς), Λιάβας, Μαυρίας, Τορεχόν, Πέρες (84΄ Λαχούντ), Μπελεβώνης (74΄ Νικολάου), Μπουζούκης (74΄ Κοντούρης), Ντίας, Λομόνακο (69΄ Μάιντεβατς).

ΛΑΜΙΑ (Μαρίνος Σατσιάς): Κόστιτς, Ντεντάκης (46΄ Ραντόνια), Γιαννούτσος, Κορνέζος, Σαραμαντάς (68΄ Ρινγκ), Αντράντε, Μέκιτς, Αθανασακόπουλος (46΄ Γκουίντο), Νούνιες (68΄ Μπίκοβ), Φουρτάδο, Βλαχομήτρος (84΄ Δοϊρανλής).


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.