ΠΑΕ Άρης: «Ραντεβού στις Σέρρες το Σάββατο» (video)

Ανακοίνωση εξέδωσαν οι άνθρωποι των «Κιτρινόμαυρων» εν όψει της εκτός έδρας αναμέτρησης το προσεχές Σάββατο (24/08) στις Σέρρες

Με δεύτερη διαδοχική – εκτός έδρας – αναμέτρηση συνεχίζει τις υποχρεώσεις του στη Stoiximan Super League ο Άρης καθώς μετά το Περιστέρι ο Άκης Μάντζιος κι οι ποδοσφαιριστές του θα βρεθούν στις Σέρρες.

Όπως ενημέρωσε η ΠΑΕ Άρης με ανακοίνωσή της, έχει ζητήσει δύο χιλιάδες εισιτήρια για τις ανάγκες των φίλων της ομάδας ενώ εφιστά την προσοχή σε όλους όσοι θα ταξιδέψουν για να βρεθούν στο πλευρό της αγαπημένης τους ομάδας. Αναλυτικά το περιεχόμενο αυτής: «Στη σημερινή σύσκεψη για τα Μέτρα Τάξης του σαββατιάτικου αγώνα με τον Πανσερραϊκό στο Δημοτικό γήπεδο Σερρών, η ΠΑΕ ΑΡΗΣ αιτήθηκε 2.000 εισιτήρια. 

Η ΠΑΕ ΑΡΗΣ έχει τη βεβαιότητα ότι το περιστατικό της περασμένης Κυριακής στο Περιστέρι, που οδήγησε στην τιμωρία της έδρας μας εξαιτίας της συμπεριφοράς ενός ανόητου, ήταν ένα μεμονωμένο περιστατικό και δεν πρόκειται να επαναληφθεί.

Η δύναμη του ΑΡΗ είναι ο κόσμος του και η ΠΑΕ ΑΡΗΣ ζήτησε εισιτήρια για το παιχνίδι του ερχόμενου Σαββάτου, έχοντας εμπιστοσύνη στον κόσμο της ομάδας μας και τη σιγουριά πως δεν θα συμβεί ξανά το παραμικρό.

Εξάλλου, είναι περιττό να υπενθυμίσουμε ότι η νομοθεσία είναι σκληρή φέτος και οι ποινές αυστηρές. Και χωρίς… αστερίσκους.

Αυστηρές τόσο για τις ΠΑΕ (το βιώσαμε ήδη) όσο και για τους φιλάθλους, που θα έχουν παραβατική συμπεριφορά (η ΠΑΕ είναι υπότροπη με ότι συνεπάγεται αυτό…)

Οφείλουμε όλοι μαζί και ο καθένας ξεχωριστά να προστατέψουμε την ομάδα και το «σπίτι» μας.

Ραντεβού στις Σέρρες το Σάββατο. Θα ακολουθήσει νεότερη ενημέρωση για τον τρόπο που θα προμηθευτούν οι φίλαθλοί μας τα εισιτήρια.

Υ.Γ.: Φέτος πρέπει όλοι να είμαστε -συν τοις άλλοις- και… υποψιασμένοι. Δεν πρέπει να δώσουμε δικαιώματα. Χρειάζεται συσπείρωση και επαγρύπνηση στο μέγιστο βαθμό. Ο νοών νοείτω…».


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.