Δέλλας για την ήττα από την ΑΕΚ: «Στο λεξιλόγιό μου δεν υπάρχει η φράση “δεν πειράζει”»

Ο Τραϊανός Δέλλας δεν άφησε ασχολίαστη τη βαριά ήττα του ΟΦΗ από την ΑΕΚ στην πρεμιέρα του πρωταθλήματος.

Ο Έλληνας προπονητής μίλησε για την εικόνα της ομάδας, την αναμέτρηση με τον Ατρόμητο που ακολουθεί, αλλά και τις μεταγραφικές εξελίξεις των Κρητικών.

«Κανείς μας δεν είναι ευχαριστημένος από την εμφάνιση στο ματς με την ΑΕΚ. Πρόκειται για πιο έτοιμη ομάδα, αλλά αυτό που με ενόχλησε είναι ότι δεν παίξαμε αυτό που μπορούμε. Αυτό ενόχλησε και τους ποδοσφαιριστές και περιμένω το Σάββατο (σ.σ. κόντρα στον Ατρόμητο) την αντίδρασή τους. Πιο στενοχωρημένοι από όλους είμαστε εμείς γιατί δεν βγάλαμε στο γήπεδο αυτά που μπορούμε. Μίλησα με τους παίκτες, σίγουρα χρειαζόμαστε αντίδραση και αυτή θα έχουμε το Σάββατο. Με την ΑΕΚ δεν βγήκε απολύτως τίποτα, ήμασταν συνέχεια σε φάση άμυνας και κυρίως παθητικής άμυνας. Κόντρα σε τέτοιες ομάδες θα το πληρώσεις. Στο λεξιλόγιό μου δεν υπάρχει η φράση ‘δεν πειράζει’. Προφανώς και μας πειράζει και μας ενοχλεί. Από αυτά τα παιχνίδια πρέπει να μαθαίνουμε. Αν θέλουμε να μεγαλώνουμε πρέπει να πάρουμε ως παράδειγμα τον τρόπο αντίδρασης της ΑΕΚ απέναντί μας μετά από έναν οδυνηρό αποκλεισμό. Αυτό να κάνουμε και εμείς το Σάββατο. Παίζουμε στην έδρα μας και φέτος η έδρα μας θα πρέπει να είναι δυνατή. Τη δυνατή έδρα την κάνουν οι ομάδες», είπε αρχικά.

Και συνέχισε. «To Σάββατο παίζουμε στην έδρα μας και θα πρέπει να είμαστε κυρίαρχοι. Θέλω να δω με τον Ατρόμητο πράγματα που έχουμε δουλέψει στην προετοιμασία, πράγματα που δεν είδαμε με την ΑΕΚ. Είπα στα παιδιά ότι στο αυτοκίνητο υπάρχει το παρμπρίζ μπροστά και το καθρεπτάκι. Αν κοιτάζουμε συνέχεια το καθρεπτάκι και βλέπουμε πίσω, θα τρακάρουμε. Κοιτάμε μπροστά και προχωράμε. Καμία ομάδα αυτή την εποχή δεν είναι 100% έτοιμη. Ούτε από φρεσκάδα ούτε από ρόστερ. Μη βγάζουμε γρήγορα συμπεράσματα, δεν ήρθε η καταστροφή του κόσμου. Πρέπει να έχουμε έλεγχο συναισθημάτων».

Για τα μεταγραφικά σχολίασε: «Περιμένω προσθήκες, είμαστε σε συζητήσεις. Τις επόμενες μέρες, αν όχι αυτή την εβδομάδα, αλλά την επόμενη, πιστεύω πως θα έχουμε εξελίξεις. Ψάχνουμε αμυντικό χαφ και στόπερ και υπάρχουν προϋποθέσεις και για κάτι άλλο, αλλά δεν θέλω να πω παραπάνω πράγματα. Είναι λίγο πολύπλοκο το θέμα. Η μεταγραφική περίοδος είναι πάρα πολύ δύσκολη, αλλά στο τέλος θα έχουμε αυτό που θέλουμε».


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.