Δεν χάνουν την πίστη τους στη Σπόρτινγκ Λισσαβώνας για τον Φώτη Ιωαννίδη.

Μπορεί ο Παναθηναϊκός να έχει διαμηνύσει με κάθε τρόπο πως ο Φώτης Ιωαννίδης δεν πωλείται, ωστόσο στη Σπόρτινγκ Λισσαβώνας εξακολουθούν να έχουν ελπίδες πως θα κάνουν δικό τους τον διεθνή επιθετικό, ο οποίος αποτελεί τον Νο1 στόχο τους για τη γραμμή κρούσης.

Τα «λιοντάρια» ψάχτηκαν και για την περίπτωση του Βίτορ Ρόκε, βλέποντας πως η περίπτωση του Ιωαννίδη είναι δύσκολη, όμως η προσπάθεια τους έπεσε στο κενό. Και διά στόματος του Ρούμπεν Αμορίμ γνωστοποίησαν πως ο επιθετικός του Παναθηναϊκού, όχι μόνο δεν έχει φύγει από τα ραντάρ τους, αλλά είναι διατεθειμένοι να περιμένουν όσο χρειαστεί για να τον κάνουν δικό τους.

«Η Σπόρτινγκ έχασε τη δεύτερη επιλογή της (τον Ρόκε) και διαπραγματεύεται με μια τρίτη. Αυτό σημαίνει πως ο σύλλογος δεν μπορεί να κρατηθεί αιχμάλωτος από την πρώτη επιλογή του (τον Ιωαννίδη);», ήταν η ερώτηση που δέχτηκε ο Ρούμπεν Αμορίμ, με τον Πορτογάλο προπονητή να απαντά:

«Δεν θα το σχολιάσω αυτό. Προσωπικά, δεν γνωρίζω ποια είναι αυτή η τρίτη επιλογή για την οποία μιλάτε. Θέλουμε την πρώτη μας επιλογή πάντως, μερικές φορές είναι εύκολο να το καταφέρουμε, άλλες όχι. Έχουμε βρεθεί ξανά σε αυτή τη συνθήκη, είναι δύσκολο και μπορεί να κάνουμε λάθη. Σίγουρα θέλουμε να κάνουμε δική μας την πρώτη μας επιλογή. Δεν έχουμε πολύ χρόνο, αλλά θα είμαστε έτοιμοι. Είμαι πρόθυμος να περιμένω μέχρι την τελευταία στιγμή, γιατί εμπιστεύομαι τους ποδοσφαιριστές μου».