ΠΑΟΚ: “Δεν δεχόμαστε την πρόκληση των φιλάθλων μας”

Έντονη διαμαρτυρία της διοίκησης της ΠΑΕ ΠΑΟΚ στο Υπουργείο Προστασίας του Πολίτη για τη συμπεριφορά ορισμένων αστυνομικών προς τους φίλους της ομάδας στο χθεσινό (22/8) παιχνίδι με τη Σάμροκ Ρόβερς για τα προκριματικά του Europa League

Διάβημα σε έντονο ύφος προς το Υπουργείο Προστασίας του Πολίτη απέστειλε σήμερα (23/8) η διοίκηση της ΠΑΕ ΠΑΟΚ, με το οποίο διαμαρτύρεται για τη συμπεριφορά ορισμένων αστυνομικών προς τους φίλους της ομάδας στο χθεσινό παιχνίδι με τη Σάμροκ Ρόβερς, στο πλαίσιο των προκριματικών του Europa League. Οι “ασπρόμαυροι” επισημαίνουν τον κίνδυνο που ενέχει αυτού του είδους η συμπεριφορά για όλους τους εμπλεκόμενους και ζητούν από τους αρμόδιους να πράξουν τα δέοντα για τα όργανα της τάξης, που ξέφυγαν από τα όρια της σωστής χρήσης της εξουσίας.

Η διοίκηση της ΠΑΕ ΠΑΟΚ επισημαίνει, επίσης, ότι δεν είναι σωστό να μπούνε στο ίδιο τσουβάλι και οι υπόλοιποι αστυνομικοί, οι οποίοι λειτούργησαν άψογα και βοήθησαν τους φιλάθλους την ώρα της καταιγίδας, που δημιουργήθηκε συνωστισμός στις διάφορες θύρες. Για αυτούς, όμως, τα στοιχεία των οποίων έστειλε στο Υπουργείο, ζητά από τους αρμόδιους να πράξουν τα δέοντα.

Η ΠΑΕ ΠΑΟΚ αναφέρει στη σχετική ενημέρωσή της προς τα ΜΜΕ:

“Έχουμε δεχτεί πολλά μηνύματα, βίντεο και καταγγελίες για περιστατικά απαράδεκτης συμπεριφοράς αστυνομικών κατά την εκτέλεση των μέτρων τάξης στον χθεσινό αγώνα. Όλα έχουν προωθηθεί στην ηγεσία της, μαζί με τις προειδοποιήσεις μας πως, αν άμεσα δεν δοθεί εντολή για θεσμική συμπεριφορά όλων ανεξαιρέτως των αστυνομικών στα γήπεδα, ο νέος νόμος, αντί για λύση, θα γίνει το μεγαλύτερο πρόβλημα στη διαφύλαξη της τάξης.

Οι ΠΑΕ προσπαθούμε να αντιμετωπίσουμε τα προβλήματα που δημιουργούν τα νέα δεδομένα και δεν θα δεχτούμε την πρόκληση των φιλάθλων μας από απαίδευτους στη χρήση εξουσίας ανθρώπων. Τα γήπεδα δεν είναι πεδίο εκτόνωσης όσων -λίγων ευτυχώς- αστυνομικών ονειρεύονται να γίνουν σερίφηδες. Και παράλληλα οι ίδιοι οι συνάδελφοί τους, που κάνουν άριστα τη δουλειά τους, θα πρέπει να τους απομονώσουν”.


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.