Ολυμπιακός: Αντίστροφη μέτρηση για την άφιξη Κάρμο

Η επιστροφή του Νταβίντ Κάρμο και τον Ολυμπιακό είναι δεδομένη και πλέον έχει αρχίσει η αντίστροφη μέτρηση για την άφιξη στο λιμάνι.

Παίκτης του Ολυμπιακού θα πρέπει να θεωρείται (ξανά) ο Νταβίντ Κάρμο, ο οποίος μετράει αντίστροφα για τον ερχομό του στο λιμάνι του Πειραιά και το “Γεώργιος Καραϊσκάκης”.

Η Πόρτο μπορεί να ανακοίνωσε πως μέχρι το Σάββατο δεν πρόκειται να φύγει κανένας από τους “δράκους”, όμως μετά το ματς με την Ρίο Άβε ο Ανγκολέζος στόπερ θα αποτελέσει παρελθόν για τον σύλλογο.

Ο Κάρμο αναμένεται να βρεθεί την Δευτέρα στην Ελλάδα και αφού ολοκληρώσει και το τυπικό σκέλος της επιστροφής του στον Ολυμπιακό θα βρεθεί στις εξέδρες του “Γ. Καραϊσκάκης” για να παρακολουθήσει την αναμέτρηση με την Athens Kallithea.

Η απόκτηση του Ανγκολέζου στόπερ πρόκειται να θωρακίσει την αμυντική γραμμή του Ολυμπιακού και παράλληλα μια βασική επιθυμία του Χοσέ Λουίς Μεντιλίμπαρ γίνεται πραγματικότητα.

Την ίδια ώρα, δημοσίευμα της “Abola” αναφέρει πως την Παρασκευή πρόκειται να υπάρξει νέα επαφή του Ολυμπιακού με την Πόρτο, τονίζοντας επίσης πως η μεταγραφή του Κάρμο στους “ερυθρόλευκους” θα φτάσει τα 15 εκατ. ευρώ.


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.