Άρης: Δύσκολη έξοδος στις Σέρρες, στόχος το πρώτο «τρίποντο»

 Τον Πανσερραϊκό θα αντιμετωπίσει απόψε (20:00, Novasports Prime) ο Άρης, στοχεύοντας στην πρώτη του φετινή νίκη στη Stoiximan Super League.

Οι «κιτρινόμαυροι» μετά την ισοπαλία στο Περιστέρι, έχουν μία ακόμη δύσκολη εκτός έδρας αποστολή, ελπίζοντας πως αυτή τη φορά θα συνδυαστεί με το πρώτο φετινό «τρίποντο».

Το θετικό για τον Άκη Μάντζιο είναι πως συγκριτικά με το ματς της πρεμιέρας, θα έχει στη διάθεση του δύο σημαντικούς παίκτες, τους Πιόνε Σίστο και Βλάντιμιρ Νταρίντα, ενώ αναμένεται να έχει και δυναμική στήριξη από τον κόσμο της ομάδας.

Η αποστολή του Άρη απαρτίζεται από τους: Κουέστα, Σίντκλεφ, Μάγιο, Μοντόγια, Φρίντεκ, Μπράμπετς, Φαμπιάνο, Ρόουζ, Βέλεθ, Νταρίντα, Σιφουέντες, Μόντσου, Πάρντο, Γκαρθία, Σίστο, Σαβέριο, Σαμόρα Ντιαντί, Μορόν, Φετφατζίδης, Παναγίδης.

Από την άλλη πλευρά, ο Πανσεραϊκός, ο οποίος επίσης ψάχνει την πρώτη του νίκη στο πρωτάθλημα, μετά την καλή εμφάνιση με τον ΠΑΟΚ, που όμως δεν συνδυάστηκε με βαθμό ή βαθμούς, θα έχει στη διάθεση του το νέο μεταγραφικό απόκτημα της ομάδας, τον Αλγερινό Μοχάμεντ Σαλίμ Φαρές. Αντίθετα, εκτός αποστολής λόγω τραυματισμών έμειναν οι Χατζηστραβός και Σοφιανός.

Οι επιλογές του Μιχάλη Γρηγορίου: Γκουγκεσασβίλι, Δεληγιαννίδης, Πεταυράκης, Μπέργκστρεμ, Χαντάκιας, Λιάσος, Στάικος, Ντέλετιτς, Ματίας Τομάς, Σαλαζάρ, Μπετανκόρ, Κατσίκας, Τσομπανίδης, Φαρές, Κουτσογούλας, Καραμανώλης, Καρασαλίδης, Καπτούμ, Περούτσι, Μασκανάκης, Γκίγκιτς και Παπαβασιλείου.


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.