Η πρωταθλήτρια Ρεάλ Μαδρίτης νίκησε με 3-0 την Βαγιαδολίδ και πανηγήρισε την πρώτη νίκη στη σεζόν και μάλιστα εντός έδρας, μετά την ισοπαλία της πρεμιέρας με την Μαγιόρκα Πρώτο ματς του Εμπαπέ στη Μαδρίτη, στο ¨Μπερναμπέου". Βασικός αντί του Μπέλιγχαμ ο Γκιουλέρ. Αήττητη για 34 ματς η Ρεάλ στο πρωτάθλημα.

Η πρωταθλήτρια Ρεάλ Μαδρίτης νίκησε με 3-0 την Βαγιαδολίδ για την 2η αγωνιστική και πανηγήρισε την πρώτη νίκη στη σεζόν και μάλιστα εντός έδρας, μετά την ισοπαλία της πρεμιέρας με την Μαγιόρκα Πρώτο ματς του Εμπαπέ στη Μαδρίτη, στο ¨Μπερναμπέου”. Βασικός αντί του Μπέλιγχαμ ο Γκιουλέρ. Αήττητη για 34 ματς η Ρεάλ στο πρωτάθλημα.

To 1-0 o Bαλβέρδε με εκτέλεση φάουλ στο 50′ που κοντράρει στον Γιούριτς και αιφνιδιάζει τον Χέιν και το 2-0 ο Ντίας στο 88′ με ωραίο πλασέ. Το τελικό 3-0 ο Έντρικ στο 90+6′, πρώτο γκολ στο πρωτάθλημα με τη φανέλα της Ρεάλ που ήταν υποτονική στο πρώτο μέρος με μια μόλις φάση με τον Εμπαπέ στο 9′ και πολύ καλύτερη στο δεύτερο με πολλές ευκαιρίες για γκολ και καλό ρυθμό.

Ο Αντσελότι έκανε αλλαγή στο ματς και τον Ροντρίγκο (69′) και τον Βίνι (85′) και τον Εμπαπέ (86΄με σκορ 1-0) που έμεινε χωρίς γκολ και στο δεύτερο ματς πρωταθλήματος, είχε πάντως τρείς τελικές, δυο στην εστία. Ο κόουτς δικαιώθηκε για τις επιλογές του, με Ντιας να έχει γκολ και ασίστ και τον Έντρικ στα 18 να σκοράρει…

Ρεάλ: Κουρτουά, Καρβαχάλ, Ρίντιγκερ, Μιλιτάο, Φραν Γκαρθία, Βαλβέρδε, Τσουμανενί, Γκιουλέρ, Ροντρίγκο, Εμπαπέ, Βινίσιους
Βαγιαδολίδ: Χέιν, Λουίς Πέρεθ, Mατσίς, Σάντσεθ, Ρόσα, Γιούριτς, Τσέμερτ, Μεσεγκέρ, Αντρέ, Κίκε Πέρεθ, Μπογιόμο